![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, nu-ti fie teama. Roaga-te putin inainte de plecare si totul o sa fie bine. diavolul iti trimite aceste ganduri sa nu vizitezi acele locuri sfinte. eu as da orice sa am sansa asta. Doamne ajuta.
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa te ajute , indiferent de decizia pe care o vei lua.
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga Bianca,
Eu cand am ajuns la Ierihon, ni s-a spus ca preotii din Romania merg acolo des pentru a face slujbe sa fereasca zona de eventuale atentate. Nu m-am temut nicio clipa, imi dorisem prea mult sa ajung in Tara Sfanta. Il simteam pe Dumnezeu mult mai aproape de mine si cat am stat acolo nu am avut nicio temere! Iti recomand din suflet sa ajungi acolo! Este o ocazie unica, te poate schimba ca om si cu siguranta te va apropia si mai mult de credinta! Drum bun si sa ne aduci vesti frumoase! Bogdan |
|
||||
|
||||
![]()
Sa ai curaj, caci te duci pentru un lucru bun. Niciodata sa nu te temi de moarte, sau de razboi, nimeni nu e luat de pe pamant inainte de vreme, si cand ii vine clipa de va sti sa aibe nadejde va fi bine.
In plus orice aventura/calatorie valoreaza cat o viata, asa ca bucura-te de oportunitate ori de cate ori apare.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce sa fac? Am nevoie de ajutor | Raluca06 | Nunta | 121 | 17.12.2012 20:55:23 |
Am nevoie de ajutor | Idyahoo | Generalitati | 36 | 13.04.2010 21:38:50 |
As avea si eu nevoie de ceva sfaturi... | goldfinger17 | Generalitati | 2 | 10.10.2008 23:45:27 |
as avea nevoie de un sfat | cosmopolitan | Intamplari adevarate | 35 | 26.06.2008 01:46:05 |
Am nevoie de ajutor... | prof3tul | Stiri, actualitati, anunturi | 13 | 09.10.2006 10:01:30 |
|