![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
După cum observ, hermeneutica improvizată de către ong-ul adventist se face că nu observă evidența. Ia spune-mi, cum poate fi Pavel cu Hristos în următoarea propoziție? Filipeni 1:23 „Sunt strâns din două părți: aș dori să mă mut și să fiu împreună cu Hristos, căci ar fi cu mult mai bine;” „dar, pentru voi, este mai de trebuință să rămân în trup.” Oare cum poate fi altundeva decât în trup? Și nu te agita așa de tare că nu găsești psyhe peste tot, Biblia nu-i pentru amatorii de rețete gata făcute. Ai auzit de apofază? De adevărul care nu se epuizează prin exprimarea lui? Sigur că n-ai auzit pentru că primul mileniu al Bisericii ți-e cu totul străin și ție și celor care te secondează pe-aici, la fel de incompetenți dacă nu și mai rău.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Nu-mi rămâne decât să vă urez un post cu folos! |
|
||||
|
||||
![]()
Mai Trice., orice raspuns la intrebare il gasiti in viata Bisericii lui Hristos...Biserica a crescut si s-a dezvoltat pe marginea Bibliei si a invataturilor lui Hr. si a Apostolilor neconsemnate in Biblie; dar daca tu tii orbeste de cultul AZS, nu ai cum sa stii de Biserica lui Hristos care, pana la aparitia cultului tau, a strabatut aproape 1800 de ani ...
In acesti ani Biserica a raspuns tuturor intrebarilor si nevoilor oamenilor, pana cand, EG White a crezut ca are demnitatea de apostol si ca orice invata ea e de la D-zeu...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|