![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce nu inteleg eu totusi, este urmatoarea idee:
- daca consideram ca accesul pe forum are valante negative asupra noastra,de ce mai revenim la el, dupa post?Asta nu inteleg eu.. Eu stiu ca atunci cand renuntam la ceva in timpul postului, ori e pacat, ori e placere ce cocheteaza cu patima deja, ori sunt alte motive negative.(pierderea de timp cum spune Noesisaa).Si atunci, daca e asa, de ce mai revenim la forum dupa post???? Eu am sa intru pe forum in continuare.Nu vad nici o legtura negativa intre forum si post! Din contra,vad una pozitiva : -postul imi da prilejul sa arunc o privire mai intensa asupra mea,si am sa incerc sa fiu mai buna, mai blanda,mai toleranta,mai iubitoare si cu cei de pe forum! Indiferent de ispita care apare!Aici consider ca este infranarea mea! Va doresc tuturor, un post linistit! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() E drept ca forumul scoate uneori ce este mai rau in noi, dar poate sa scoata si ce e mai bun; depinde ce dorim sa daruim. Cine este crestin serios este si in perioada postului si in afara ei. Iar cine considera ca este ispitit de forum ar trebui sa-l ocoleasca si in afara postului. In schimb mi se pare frumoasa ideea Yasminei, cu interiorizarea. Probablil vom avea nevoie mai des de asa ceva, si nu neaparat in post.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Probabil ca cei care si-au anuntat"abstinenta"in materie de forumeala,isi stiu punctele lor sensibile;eu una,nu zic sa stam pititi in post iar dupa sa ne intoarcem cu forte noi,de cearta...eu mi-as dori tot timpul sa nu ma mai las afectata de unele aberatii de pe forum,si totusi nu se poate...nu am decat sa le ocolesc,si am mai explicat care sunt acelea:) Post linistit tuturor!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Si eu as vrea sa intru mai rar acum. Postul e infranare, o renuntare de buna voie de la ce ne place. Si daca petrecem atat de mult timp in fata PC ului, e ca ne place. Fiecare face un sacrificiu din ceea ce ii place lui: dupa cum exemplifica un parinte: daca unul bea pana acum 3 cafele pe zile, in post ar putea sa bea doar una sau doua, daca manca 5 mere pe zi, in post poate sa renunte la doua sau trei...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este Este permisa slujba logodnei pe perioada postului? | pompi | Preotul | 16 | 21.03.2011 20:32:41 |
A inceput perioada Triodului! | Daniel777 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 15.02.2011 12:36:51 |
Traditia in perioada intertestamentala | BenHur | Despre Sfanta Scriptura | 2 | 24.11.2010 13:23:49 |
A inceput perioada Triodului | georgeval | Generalitati | 12 | 11.02.2009 11:42:27 |
|