![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si cum vi se pare barfa? Dulce, nu? Va inteleg. De-aia au ajuns romanii departe. Nu-i intrece nimeni la vorbit despre altul.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 06.03.2011 at 17:23:20. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
La mine in biserica nu este cum arata in acele filmulete. In biserica mea aceste manifestari sunt considerate posedari demonice si sunt tratate ca atare.
Tu esti singurul care zbieri majuscular. "El, în zilele trupului Său, a adus, cu strigăt și cu lacrimi, cereri și rugăciuni către Cel ce putea să-L mântuiască din moarte și auzit a fost pentru evlavia Sa" Evrei 5:7
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 06.03.2011 at 22:37:27. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
E ok. :) Si acele filmulete au fost puse de oameni "binevoitori", cum mai sunt o multime astazi. Nu stiu de unde sunt luate, dar stiu ca nu din bisericile penticostale romanesti. Dar sunt savuroase pentru cei care nu au altceva de lucru.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
Cert e ca filmuletele sunt reale, si apartin carismaticilor...nu Dorina?
Ca la noi in tara nu sunt asemenea posedati , e partea a doua...dar intre strigatele din rugaciunile din filmulet si strigatele din adunarile penti. nu e prea mare diferenta...acum nu stiu daca se "clatina" ai nostri ca cei din filmele de pe you tube... Dorina draga, Pavel nu a fost alaturi de Iisus asa cum au fost ceilalti apostoli, ca sa-L vada daca urla sau nu in timp ce se ruga ... Exemplu de la Evrei nu mi se pare corect sa vii sa argumentezi tipetele din adunari...si asa cum am mai spus (ca sa ma repet) Iisus a strigat cand era in chinuri. Tu cand te rogi acasa strigi? Apoi, un exemplu ar putea fi si PS. 140, 1... Dar mai bine ramai la III Regi 18, 26-27...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu prea stiu cui apartin filmuletele alea. Insa sunt sigura ca in lumea asta gasesti de toate.
Eu sunt un om foarte linistit, Geony; nu prea ma auzi cand ma rog. Insa sunt momente cand as dori sa strig, asa cum a strigat Domnul sau cum a plans Iosif, ca l-a auzit toata casa lui Faraon. Insa atunci cand imi vine sa strig nu o pot face intr-o biserica penticostala; ei sunt prea linistiti pentru asa ceva, doar se roaga cu voce tare. Daca vreau sa strig ma duc in camaruta mea. Acum, am si eu o intrebare pentru tine: de ce penticostalii? De ce esti atat de pasionat de ei? De ce nu adventistii, baptistii, martorii, catolicii, CDE? Cine ti-a furat butelia?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 23:32:16 |
| Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 23:00:37 |
| Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 13:16:48 |
| Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 22:11:29 |
| DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 18:09:10 |
|
|