Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sectiune dedicata profesorilor de religie

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.03.2011, 23:22:53
catehumen catehumen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.01.2011
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dany123 Vezi mesajul
@horatiu: ai inteles gresit si probabil nici eu nu m-am exprimat foarte clar. mesajul era pt. initiatoarea topicului. mie unuia mi-a parut hilara idea de a intreba pe un forum chestia asta in loc sa mearga/sune la inspectorat si/sau ceva reprezentant al bisericii.

@catehumen:nu as fi asa de sigur de acest lucru. oportunisti exista peste tot. si poate ar trebui sa pui si tu mana pe o carte de istorie ca sa vezi cum e cu poporul multi milenar crestin. din punctul meu de vedere faptul ca o persoana este religioasa nu implica absolut de fel ca este si morala.

Eu mi-am exprimat un punct de vedere ,imi pare rau ca nu poti accepta parerea altora ! De altfel am vazut ,ca ii cam corectezi pe toti ...
Sa ne fereasca Dumnezeu sa ne mancam intre noi romanii ,asa suntem de rai...De unde am plecat ca subiect si unde am ajuns ...
Eu sunt destul de nou aici ,mi-am imaginat ca un site de acest gen e un loc unde toti sunt crestini practicanti ,oameni cu virtuti teologice ,cu rabdare si compasiune pentru celalalt,din ce imi dau seama nu e ceea ce speram eu ! Sunt unii care cred ca nu au ceva mai bun de facut decat sa puna pumnul in gura altora ,sa caute cu orice pret un "nod in papura" ,sa caute cea mai mica virgula ,diacritice etc. Imi vine sa rad ,dar e un ras amar !
Din cate imi dau seama ,sper totusi sa ma insel ,forumul asta e un loc in care trebuie sa ai grija ce spui ,ca altfel imediat esti mitraliat de vreo doi trei "iluminati" crestini si ei de altfel ...

Last edited by catehumen; 04.03.2011 at 23:34:36.
Reply With Quote

Tags
rog raspuns urgent