![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Era chiar adevarata, era povestita de unul din cei doi prieteni, dar nu o mai gasesc acum. Daca vrei poti verifica, la urmatoarele adunari spune toata sedinta rugaciunea inimii, adica "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul". Si vezi daca se intampla ceva. Sau se mai poate ruga cineva si sa-i arate adevarul in timpul adunarii.
|
|
|
|||
|
|||
|
Catalin, iarta-ma dar eu nu pot crede.
Nu pot inghiti povesti dintr-astea. Dar daca tu poti crede astfel de povesti, eu continuu sa te respect. In mintea mea pot sa accept ca suntem diferiti si poate TU ai dreptate si povestea e adevarata. In acest moment eu nu pot sa o cred. Daca vrei sa fii sigur ca te cred cand zici ceva, povesteste si tu din ceea ce au zis Apostolii sau Mantuitorul. Sunt mai credibili. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iar legat de Sfanta Scriptura acolo scrie "cercetati duhurile". Eu iti spun ca acelea sunt duhuri cazute, sper ca tu nu te increzi orbeste fara sa urmezi ce scrie in Biblie, adica sa cercetezi duhurile. Tot in cercetare poate intra si citirea a ceea ce se intampla in alte religii sau la spiritisti. Vei vedea aceleasi manifestari atunci cand aceia se lasa posedati temporar de un duh. Desigur ca exista si vorbire in limbi, acel duh vorbeste prin ei. |
|
|
|||
|
|||
|
Am scris despre cercetarea duhurilor in postarea anterioara.
Iar legat de spiritisti, samani, religii esoterice, satanisti, demonizati si alte specii m-am plictisit sa scriu. Unii au o atractie morbida spre aceste cazuri. Si le vor mentiona la nesfarsit. E subiectul lor favorit. Cunosc cantecul: Youtubeeee satanistiCred ca se potriveste in Re major. Daca ma soliciti ii voi pune si o melodie si voi posta pe youtube, canalul mult indragit... Dragul meu Catalin, eu prefer sa ma axez pe lucrarea curata a Duhului Sfant. Descrisa in Biblie. Experimentata in viata mea si a multor altor crestini. Gunoaiele de mai sus le las altor cercetatori. Last edited by Iosif77; 05.03.2011 at 01:07:59. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 23:32:16 |
| Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 23:00:37 |
| Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 13:16:48 |
| Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 22:11:29 |
| DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 18:09:10 |
|
|