Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.03.2011, 23:37:41
Iosif77 Iosif77 is offline
Banned

Data înregistrării: 10.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Era o intamplare povestita de doi penticostali. Acestia incepusera sa citeasca despre ortodoxie si aflasera de rugaciunea inimii.
Odata cand s-au dus la adunare au inceput sa spuna in gand rugaciunea inimii. Dupa un timp nimeni n-a mai putut sa vorbeasca in limbi. Au incercat si n-a mai reusit nimeni in acea adunare in acea zi. Cei doi si-au dat seama ca rugaciunea inimii alungase ingerii cazuti care faceau sa se vorbeasca in limbi si s-au convertit apoi la ortodoxie.
Ai uitat sa scrii finalul: „Și cei doi penticostalo-ortodocsi au trait fericiti pana la adanci batraneti!”
Vechi 04.03.2011, 23:58:32
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iosif77 Vezi mesajul
Ai uitat sa scrii finalul: „Și cei doi penticostalo-ortodocsi au trait fericiti pana la adanci batraneti!”
Era chiar adevarata, era povestita de unul din cei doi prieteni, dar nu o mai gasesc acum. Daca vrei poti verifica, la urmatoarele adunari spune toata sedinta rugaciunea inimii, adica "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul". Si vezi daca se intampla ceva. Sau se mai poate ruga cineva si sa-i arate adevarul in timpul adunarii.
Vechi 05.03.2011, 00:29:37
Banned

Implicit

Catalin, iarta-ma dar eu nu pot crede.
Nu pot inghiti povesti dintr-astea.
Dar daca tu poti crede astfel de povesti, eu continuu sa te respect.
In mintea mea pot sa accept ca suntem diferiti si poate TU ai dreptate si povestea e adevarata.
In acest moment eu nu pot sa o cred.

Daca vrei sa fii sigur ca te cred cand zici ceva, povesteste si tu din ceea ce au zis Apostolii sau Mantuitorul.
Sunt mai credibili.
Vechi 05.03.2011, 00:41:37
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iosif77 Vezi mesajul
Catalin, iarta-ma dar eu nu pot crede.
Nu pot inghiti povesti dintr-astea.
Dar daca tu poti crede astfel de povesti, eu continuu sa te respect.
In mintea mea pot sa accept ca suntem diferiti si poate TU ai dreptate si povestea e adevarata.
In acest moment eu nu pot sa o cred.

Daca vrei sa fii sigur ca te cred cand zici ceva, povesteste si tu din ceea ce au zis Apostolii sau Mantuitorul.
Sunt mai credibili.
Nu trebuie sa ma crezi pe mine, ti-am spus ca poti face si tu. Presupun ca penticostalii se roaga si ei, deci spune acea rugaciune in gand la urmatoarele adunari.
Iar legat de Sfanta Scriptura acolo scrie "cercetati duhurile". Eu iti spun ca acelea sunt duhuri cazute, sper ca tu nu te increzi orbeste fara sa urmezi ce scrie in Biblie, adica sa cercetezi duhurile.
Tot in cercetare poate intra si citirea a ceea ce se intampla in alte religii sau la spiritisti. Vei vedea aceleasi manifestari atunci cand aceia se lasa posedati temporar de un duh. Desigur ca exista si vorbire in limbi, acel duh vorbeste prin ei.
Vechi 05.03.2011, 01:02:00
Banned

Implicit

Am scris despre cercetarea duhurilor in postarea anterioara.

Iar legat de spiritisti, samani, religii esoterice, satanisti, demonizati si alte specii m-am plictisit sa scriu.
Unii au o atractie morbida spre aceste cazuri.
Si le vor mentiona la nesfarsit. E subiectul lor favorit.
Cunosc cantecul:
Youtubeeee satanisti
Penticostali indraciti
Si samani si pocaiti
Mama lor de derbedei
Bine ca nu suntem ca ei
Cred ca se potriveste in Re major. Daca ma soliciti ii voi pune si o melodie si voi posta pe youtube, canalul mult indragit...

Dragul meu Catalin, eu prefer sa ma axez pe lucrarea curata a Duhului Sfant.
Descrisa in Biblie. Experimentata in viata mea si a multor altor crestini.
Gunoaiele de mai sus le las altor cercetatori.

Last edited by Iosif77; 05.03.2011 at 01:07:59.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 23:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 23:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 13:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 22:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 18:09:10