![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Si ce vrei,sa se puna statul roman cu statul rus? Pai se pune cineva cu rusii? Inca ar trebui sa le multumim ca datorita lor ne-am recapatat si nordul Transilvaniei! Si majoritatea basarabenilor sustin ca le era mai bine cand faceau parte din URSS. Oricum majoritatea celor de peste prut nu-i suporta pe romani si se inteleg mai bine cu rusii.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
SAU MA ISEL EU ! CUM SE FACE CA ACUMA E UNA ??? DESIGUR, CA PENTRU BOSOROGUL ILICI ILIESCU,SCOLIT LA MOSCOVA CA AGENT KGB,SI PENTRU CORTEGIUL SECURISTIC mai vizibil sau mai discrt (vezi patronii de presa !!!), nu reintregirea tarii a cosnstituit obsesia,evident ,ci obedienta fata de moscova !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Frate Raoul, intradevar multi din Moldova spun de vremurile comunishtilor ca erau bune... Ni sa luat biserica, li sau deportat parintii, iar creerii le-au fost spalati in casele de copii...
Chiar si tatal meu era in tinerete pioner si comunist convins, a aflat ca e roman din injuraturile unui rus, care le spunea "Romani spurcati" E rezultatul unei deznationalizari la scara larga... In urma regimului comunist, in tara au mai ramas mai putin de 8% din intelectualitatea Basarabiei, cine mai era sa spuna si sa apere adevarul ?? Iar de romanii din basarabia e un subiect pe care multi doresc sa il evite, multi se fac ca nu vad asta, deoarece "basarabia ar trage romania in jos ca o piatra, si asta incurca integrarii europene", asa ne spuneau multi romani, mai ales inaintea integrarii europene, iar altii ne spuneau ca noi nu suntem romani adevarati, ca romani adevarati sunt numai ei (deoarece traiesc in bucureshti...)... Aceste din urma chestii au starnit shi ura unora romani de aici, simtindu-se tradati de cei pe care ii socoteau frati, si pentru ce? pentru integrare europeana(La moment de care vorbesc, romania inca nu era integrata in UE)... |
|
||||
|
||||
![]()
Voi,cei din Rep. Moldova,va intelegeti mai bine cu rusii decat cu noi,asta e adevarul. Am prieteni moldoveni. Ba chiar mi s-a marturisit ca daca prindeau pe vreun roman pe strada il luau la bataie,deci...
Si atunci la voi cand au iesit tinerii in strada,la tentativa aia de revolutie,erau mesaje de genul: "UE, USA help us!" Asta l-am vazut la o femeie intr-o imagine... Pai sa ma ierte Dumnezeu,va meritati soarta si voi! Daca credeti ca UE si SUA va va aduce lapte si miere! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intradevar, majoritatea populatiei ruse de aici are o ura nemaipomenita fata de Romani, ura care este transmisa si la multi "maldaveni", si daca ash merge prin cartier si ash spune ca sunt roman, am mari shanshe sa fiu oprit de cineva pe strada, si sa primesc o bataie zdravana cum nu am mai primit pana acum... Ca vezi, eu tot trebuie sa fiu un zombie ca ei, si sa spun ca si eu sunt un "maldavan"... Si normal ca in moldova majoritatea oamenilor vor in UE, ca shi cei din Romania, ce sa-i faci, banii sunt cea mai mare prioritate... Iar mesaje la tentativa de revolutie erau multe, dar in primele randuri erau Romani, si uite ce mesaje au aparut primele pe preshedintie : ![]() Last edited by Silencer; 04.03.2011 at 11:30:40. |
|
||||
|
||||
![]()
Da,interesant,insa din pacate din ce in ce mai putini sunt cei nationalisti si care nu au uitat ca sunt romani. Oricum daca v-ati uni cu noi credeti ca v-am putea oferi mai mult decat v-au oferit rusii pe timpul URSS? Nu cred. Si romanii sunt vai de ei,voi o duceti mai bine chiar...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
eu sunt ardelean,si cred ca intr-o zi ne vom da mana in aceeasi tara !!! locul moldovei e revenirea la patria muma,ca sa formam o tara mare, si respectata in europa !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Din pacate pana acuma, Romania a avut si ea problemele ei, insa,daca va trece criza, si peste un timp nu prea mare ,economia romaneasca va asigura un standard de trai destul de bun,astfel incat molodovenii vor vota ei isisi ca in 1917, revenirea la patria-muma !!!
|
|