![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Eu nu stiu ce ai tu. :) Dar da, poti avea Duhul Sfant si daca nu vorbesti in limbi. Vorbirea in limbi este unul dintre darurile Duhului Sfant. Poti avea alt dar, nu neaparat acesta. 3. Pavel foloseste sintagma 'cugetul meu luminat de Duhul Sfant". Deci ma rog eu, cu propriul meu duh, cu propria mea gura, la indemnul Duhului Sfant. 4. Duhul Sfant nu preia controlul tau. Oricand poti alege daca vrei sa te rogi sau nu. poti sa te ridici de la rugaciune, sa iesi pe usa, sa incepi sa canti sau sa barfesti...esti liber. 5. Se poate si asa. Insa nu toti au si darul vorbirii in limbi si darul talmacirii in acelasi timp. Sunt daruri diferite. 6. Poti vorbi si in limba ta personala. Cine te-ar putea opri? Esti perfect liber. :) Ultimul alineat contrazice dorinta recomandarea lui Pavel de a ne ruga doar noi cu Dumnezeu. Iosif, vin si eu acum. :)
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|