![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Ați încercat cu alte browsere?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|
||||
|
||||
|
Raman surprins ca mai exista persoane care folosesc Explorer,Mozilla etc. Eu pe crestinordodox intru numai cu Google Chrome,si in paralel folosesc si Opera. Nu am avut niciodata probleme cu diacriticile.
|
|
|
||||
|
||||
|
Da, nici eu nu mai stiu pe nimeni sa foloseasca Explorer. Poate vreo bunicuta, sarmana..
Eu folosesc Safari. Cateodata Firefox pentru Mac.
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Nu va mai dati rotunzi cu Google Chrome, Opera, Safari, wow!... Raule draga, fyi marea majoritate a internautilor folosesc IE si Mozilla. I love them, too.
![]() Una peste alta, Mihnea a pus o problema de detaliu iar cei carora le place sa scrie cu diacritice ar face bine sa ia aminte la indicatiile date... ca intr-adevar e neplacut sa vezi patratele. |
|
|
||||
|
||||
|
Nu browserul este de vina, ci sistemul de operare. Versiunile de Windows anterioare Windows 7, de exemplu, nu deseneaza corect literele ș si ț - acestea apar cu sedila in loc de virgula, cum este corect.
Mai sunt de vina ceea ce in engleza se numesc "character encodings" - nu stiu cum le zice in romana. Explicatia e cam stufoasa, insa ce trebuie sa retineti e ca de fiecare data cand lucrati cu computerul, aveti de ales intre mai multe optiuni si vedeti si varianta "utf-8", alegeti-o. De asemenea, problemele de compatibilitate pot fi cauzate si de folosirea unui font caruia ii lipsesc literele romanesti, caz in care singura solutie e sa folositi altul. Din aceaste cauze (si nu numai) apar probleme de compatibilitate. Vestea buna e ca incepand cu Windows 7 literele romanesti sunt desenate cum trebuie si utf-8 predomina. Asta inseamna ca pe viitor vor exista probleme numai in documentele si softurile vechi. Folositi un sistem de operare modern si asteptati. Pana atunci, puteti face ca mine: evitati folosirea diacriticelor.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. Last edited by I.Calin; 03.03.2011 at 09:42:14. |
|
|
||||
|
||||
|
Eu folosesc Mozilla, dar vad diacriticele.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| BOR intre FRATII TIMOCENI si SORA BOS(-diacritice) | vioreldolha | Generalitati | 3 | 24.09.2013 18:49:26 |
| litere | truthtostone | Generalitati | 6 | 30.11.2008 19:14:04 |
|
|