![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Raspunsul este: 1. trebuie sa cunosti macar poruncile lui Dumnezeu.. 2. daca vrei sa fii desavarsit, raspunsuri detaliate gasesti in scrierile Sf. Nicodim Aghioritul.. Citat:
Citat:
Nu te apuci sa inveti pe altii din pareri personale. Ortodoxia ne invata despre mantuire. De ce esti asa melodramatica? Si eu ii spun copilului meu ca orice pacat nemarturisit duhovnicului te desparte de Dumnezeu (si da, mergi in iad) si mi se pare firesc sa spun asta, pt ca acesta este adevarul. Cu gandul acesta trebuie sa creasca si sa-l tina minte cat traiesteP ori faci voia lui Dumnezeu, ori faci voia diavolului.. nu exista o cale de mijloc (neutralitate). Este f clar, chiar pt un copil. Cat despre copiii aceia.. de consiliere psihica au nevoie si parintii lor!! Ca nu traiesti ca sa te simti bine, ci sa te mantuiesti. Eu mi-am dus copilul sa vada oameni care dorm pe strada, oameni care cauta in gunoi etc... Sa nu creada ca totul este distractie. Sper ca la anul sa-l duc sa vada si copiii orfani.. sa inteleaga lucrurile din perspectiva mai larga, sa nu creada ca are el ceva ce nu i-a fost dat de Dumnezeu. .. mi se pare atat de aberanta partea aceea cu "copiii speriati de flacarile iadului"! Nu puteau acei parinti sa ia copilul, sa-l duca la duhovnic (daca e marisor), apoi la impartasit si asa ii arata calea sa se apropie de Dumnezeu si sa se indeparteze de iad. Dar iata ca mass media trebuie sa dea cu pietre in educatia religioasa. Last edited by anna21; 02.03.2011 at 22:05:18. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 20:23:54 |
| Voi ati adopta un copil? | sophia | Generalitati | 47 | 17.03.2011 17:16:54 |
| Copil avortat care a supravietuit | elena20 | Generalitati | 37 | 18.10.2010 08:08:34 |
| 'UN COPIL CONDAMNAT LA MOARTE' | Catalina | Umanitare | 0 | 18.01.2008 19:58:09 |
| Bona pentru copil | mirc | Generalitati | 5 | 12.08.2007 16:00:04 |
|
|