Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Tinuta in Biserica
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2011, 00:14:41
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de coralina Vezi mesajul
Te faci ca nu intelegi ce am vrut sa spun. Nu-i nimic. Altii inteleg.
Ce e de inteles: ca Sf. Liturghie nu este pentru tine un moment special in care te intalnesti cu Dumnezeu, ca toata lumea?!? Sau nu ai auzit ca in timpul Sf. Liturghii se deschide Cerul si se transforma painea si vinul in Trupul si Sangele Domnului? Ai cunostinta ca acest lucru se intampla si la colt de strada sau in piata? Din cate stiu, nu! Tocmai de aceea biserica este un loc absolut special, in care mergem si ne intalnim cu Dumnezeu, Care este acolo prezent.
Daca asta numesti ipocrizie, te priveste.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2011, 00:21:37
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Ce e de inteles: ca Sf. Liturghie nu este pentru tine un moment special in care te intalnesti cu Dumnezeu, ca toata lumea?!? Sau nu ai auzit ca in timpul Sf. Liturghii se deschide Cerul si se transforma painea si vinul in Trupul si Sangele Domnului? Ai cunostinta ca acest lucru se intampla si la colt de strada sau in piata? Din cate stiu, nu! Tocmai de aceea biserica este un loc absolut special, in care mergem si ne intalnim cu Dumnezeu, Care este acolo prezent.
Daca asta numesti ipocrizie, te priveste.
Miha-Anca, mie nu imi place ipocrizia de nici un fel.
Nici a celor care fac numai rele in viata dar in biserica sunt dintr-odata "sfiosi" si "smeriti". Nici a celor care au cate 2 copii dar atrag atentia altora ca trebuie sa accepte toti copiii dati de catre Dumnezeu. Nici a celor care nu mai au demult viata sexuala din cauza varstei si care pretind celor de 20-30-40 de ani sa procedeze fix la fel. Etc.
Nu am minimalizat in nici un fel importanta Sf. Liturghii. Tu insisti sa rasucesti cuvintele si sa te faci ca nu pricepi sensul mesajului meu. Altii il pricep.
Vechi 01.03.2011, 00:32:00
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Nici a celor care fac numai rele in viata dar in biserica sunt dintr-odata "sfiosi" si "smeriti". Nici a celor care au cate 2 copii dar atrag atentia altora ca trebuie sa accepte toti copiii dati de catre Dumnezeu. Nici a celor care nu mai au demult viata sexuala din cauza varstei si care pretind celor de 20-30-40 de ani sa procedeze fix la fel. Etc.
Nu am minimalizat in nici un fel importanta Sf. Liturghii. Tu insisti sa rasucesti cuvintele si sa te faci ca nu pricepi sensul mesajului meu. Altii il pricep.
Nici mie nu-mi place ipocrizia si nici obraznicia.
Am discutat despre anumite lucruri IN PRINCIPIU. Daca intelegi, bine; daca nu intelegi, iar bine.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2011, 00:35:06
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
De fapt aduci critica Sfintilor Parinti, care ne invata unele lucruri folositoare despre viata traita ca un bun crestin. Intr-adevar, altii pricep!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Barbatul, capul femeii? Traditie Nunta 426 07.11.2011 19:45:03
Ispitele postului heaven Postul 17 11.03.2011 10:46:50
De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( BogdanF2 Generalitati 41 10.10.2010 22:43:21
Ispitele dupa spovedanie Elena78 Pocainta 8 29.10.2009 17:40:59