![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
legat de partea cu artistii si seriale vezi postul lui "traditie1" legat de spiritul de turma.
cat despre jocuri, ei bine ai liberul arbitru asa ca poti alege daca sa le joci sau nu. in cazul in care nu faci deosebirea dintre un univers imaginar si realitate poate ar trebui sa cauti ajutor de specialitate. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Plus ca sfintii parinti spun ca aceasta e locul de joaca al diavolului... Dar sa zicem ca eu n-am dreptate. Dar oare atunci sfintii parinti, gresesc?
|
||||
|
||||
![]()
Cea mai tare chestie pe care am auzit-o saptamana asta. Formidabil.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar cand primeste gand rau de la diavol, daca omul crede, si incepe sa se indoiasca de sine, de ceea ce stie... a facut pacat, de acolo urmeaza numai sa zica ce-mi pasa mie, si sa faptuiasca pacatul.... Asta ca un fel de cultura generala ortodoxa.... ca pe tine nu prea vad ce te intereseaza asa ceva... in fine...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Martirii zilelor noastre | alexandra28again | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 18.05.2014 21:45:09 |
Vamesii zilelor noastre !... | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 21.01.2012 20:18:35 |
Minuni ale zilelor noastre | cosmin_lovin | Intamplari adevarate | 12 | 28.11.2008 22:58:26 |
Ereticii zilelor noastre | phradmon | Secte si culte | 39 | 14.05.2008 14:20:27 |
duhovnicii zilelor noastre | Saurian | Mari Duhovnici si predicile lor | 18 | 14.06.2007 19:30:42 |
|