![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Am văzut primul clip (al doilea e aproape identic). Am ascultat cântecele legionare. Întreb acuma și eu: CE MESAJ ANTISEMITIC APARE ÎN ACESTE CÂNTECE??? E grav să fii cleric și să asculți cântece legionare (care, de fapt, sunt patriotice)?!? Dar nu e nici o problemă dacă asculți rock (eventual satanist), hip-hop sau alte genuri de muzică ușoară care te îndeamnă la dans în neștire, eventual te îndeamnă să tragi câte una mică sau ceva prafuri pe nări, chiar mirean fiind. Sincer să fiu, nu-i înțeleg pe cei de la Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului - MCA Romania de ce protestează pentru niște cântece (fie ele și legionare) care îndeamnă la dragostea de țară, chiar și la ML, însă aceste cântece nu au vreun mesaj antisemitic. Se spune despre dușmani ai țării în cântec, e drept, dar acuma depinde cine se simte în această postură. Dacă la Mănăstirea Petru Vodă ar fi vreo interdicție privind accesul evreilor, aș înțelege, dar așa...
Recunosc, ascult și eu Sfântă tinerețe legionară, ascult Deșteaptă-te, române, ascult Trei culori cunosc pe lume, ascult Treceți, batalioane române, Carpații; în concluzie ascult aproape orice (cu execpția rock-ului satanic și a manelelor) la birou, în mașina personală și acasă (când nu citesc) câtă vreme cei din jurul meu tolerează asta. Ca să nu semăn sminteală, referitor la asta, cei care credeți că nu e folositor pentru suflet videoclipul sus-amintit, nu-l luați în seamă ci luați aminte la predicile părintelui, la sfaturile duhovnicești etc. Sincer să fiu, nu m-ar deranja cu nimic dacă aș ști că vreun alt cleric ascultă cântece comuniste, deoarece și acestea sunt cu mesaj patriotic și nu conțin mesaje de anti-capitalism. Vă doresc tuturor numai bine, sănătate, cale sigură spre mântuire și multe bucurii duhovnicești!
Doamne și Stăpânul vieții mele, duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire și al grăirii în deșert nu mi-l da mie! Iar duhul curăției, al gândului smerit, al răbdării și al dragostei, dăruiește-l mie, slugii Tale! Așa, Doamne, ajută-mă să-mi văd greșalele mele ca să nu mai osândesc pe fratele meu. Că binecuvântat ești acum și pururea și în vecii vecilor! Amin! (rugăciunea Sfântului Efrem Sirul) Vă rog frumos să mă iertați și pe mine, păcătosul cel dintâi! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|