![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce atunci nu are voie un parinte cu nici un chip sa blesteme? Inclusiv o femeie cand e insarcinata nu are voie sa fure pentru ca ce va fura va fi marcat pe trupul copilului. Tu nu ai vazut niciodata un copil care are pe fata sau pe trup un semn sub forma de fruct sau floare sau altceva? Cum exista binele asa exista si raul si asta e de multe feluri |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este elementar ca atunci cand lansezi un gand rau, materializat in cuvant, se va intoarce impotriva ta.Acesta e doar unul din motivele pentru care nu e bine sa blestemi indiferent daca esti parinte sau nu.Crezi ca degeaba avem porunca sa ne iubim dusmanii? Iar asta cu furatul si cu semnele fructelor si florilor pe copii este un babism clasic.Pai va dati seama cum ar trebui sa arate copiii de rromi? Ca dalmatienii:-)) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajută!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu văd altfel moartea: moartea însăși este o limită, o linie de demarcație, între o viață și altă viață. Moartea nu este o stare și nu poate fi opusă vieții. Moartea este un sfârșit, dar și un început. Mori nu pentru că mai trăiești, ci trăiești altfel, chiar dacă o vreme "adormi".
Deci nu aș opune moartea vieții, moartea este o trecere, o "punte" de legătură între ceva și altceva, între viața de aici și viața de dincolo, între timpul petrecut pe calea mântuirii și răsplată... Doamne ajută!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Doamne ajută!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. Last edited by I.Calin; 22.02.2011 at 16:03:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Te-a ajutat Dumnezeu, Heaven!
Si pe mine m-a ajutat acum vreo 2 ani, eram pe strada, la o trecere de pietoni si nu am observat ca o masina vedea in viteza. Daca mai faceam un pas, ma calca, insa, pur si simplu, nu am mai putut ridica piciorul. Parca era imobilizat. Masina a trecut la vreo doi centimetri de mine, s-a milostivit Dumnezeu. Slava lui Dumnezeu pentru toate. P.S. Ai reflexe bune.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu e cat se poate de viu si lucreaza necontenit pe caile Sale misterioase!
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 23.02.2011 at 09:14:30. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Exista viata dupa moarte? | ichim | Slujba inmormantarii | 59 | 21.10.2009 17:41:57 |
Intre viata si moarte? | MARIUS_DANIEL | Intamplari adevarate | 38 | 21.05.2007 19:33:43 |
Intre viata si moarte | DLiliana | Stiri, actualitati, anunturi | 30 | 18.01.2007 17:46:53 |
|