Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.02.2011, 18:51:11
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dianagroza Vezi mesajul
Sustin oamenii care au facut parte din Fratia de Cruce si s-au dovedit nevoitori pentru Hristos.

Consider de asemenea ca parintele Iustin Parvu si parintele Arsenie Papacioc sunt mari duhovnici, chiar daca au facut parte din aceasta fratie.
De acel "chiar daca" era nevoie, insa cu el deja te-ai departat destul de mult de mesajul de deschidere a acestui topic.
Nu stiu daca vezi diferenta.

Interesant este ca n-am vazut niciodata ziua par. Arsenie cu mare fast pe Internet, cu atat mai putin cu cantari legionare si alte osanale, asadar as zice ca este o problema MARE la Petru Voda unde se pare ca din pacate acel "chiar" lasa de dorit.

Stim f. bine de ce nu sunt canonizati, pentru ca cei care se agita cel mai tare sa fie canonoizati, vor sa fie canonizati cu Legiune cu tot.

Ori, asa ceva NU se poate.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42