![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cei despre care vorbesc, nu prea aveau treaba cu evreii si am zis pe la inceput ca nu ma intereseaza ce fac. Ca nu accept credinta lor e una, dar sa am cu ei ceva ca oameni e total pe langa ce scriu aici.
|
||||
|
||||
![]()
"au tras un semnal de alarma impotriva evreilor" - ti se pare cunoscut?
|
|
||||
|
||||
![]()
Impotriva lor ca oameni sau impotriva ideilor promovate?
|
||||
|
||||
![]()
spune-mi tu ce a vrut sa zici.
ca tu ai scris asta nu eu. ai si subliniat. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu sustin miscarea legionara! Nu sustin crimele facute din fanatism sau din oricare alt motiv. Partea asta nu ma ajuta in nici un fel.
Sustin oamenii care au facut parte din Fratia de Cruce si s-au dovedit nevoitori pentru Hristos. Unul dintre ei este Valeriu Gafencu, care din nefericire, pentru moment, nu a reusit sa fie canonizat din motive pe care le pot spune daca va intereseaza (in conditiile in care nu le stiti deja). Consider de asemenea ca parintele Iustin Parvu si parintele Arsenie Papacioc sunt mari duhovnici, chiar daca au facut parte din aceasta fratie.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar cand vezi ca pr Iustin este intampinat de ziua dansului, se pare ca in fiecare an, cu imnuri legionare, ce il slavesc pe Capitan ... nu prea mai vorbim doar de realizari strict duhovnicesti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu daca vezi diferenta. Interesant este ca n-am vazut niciodata ziua par. Arsenie cu mare fast pe Internet, cu atat mai putin cu cantari legionare si alte osanale, asadar as zice ca este o problema MARE la Petru Voda unde se pare ca din pacate acel "chiar" lasa de dorit. Stim f. bine de ce nu sunt canonizati, pentru ca cei care se agita cel mai tare sa fie canonoizati, vor sa fie canonizati cu Legiune cu tot. Ori, asa ceva NU se poate. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poate, in opinia dvs. si a altora, am lasat impresia ca sustin miscarea antisemitista, si daca e asa, va repet ca NU. Stiu ca nu a fost canonizat, cel putin Valeriu Gafencu, pentru ca cel care a strans marturii despre el, Alexandru Virgil Ionaid, a murit pana sa depuna dosarul la Sfantul Sinod. De aici incolo a fost voia lui Dumnezeu.
AMIN! Intru Imparatia Ta cand vei veni, pomeneste-ne pe noi Doamne, cand vei veni intru Imparatia Ta! Last edited by dianagroza; 21.02.2011 at 19:02:35. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|