![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am mai scris, intr-adevar... Multumesc ca ai fost si tu aici. Si multumesc pentru incurajari. Imi pare rau pentru tine. Sper sa iti ajute Dumnezeu sa gasesti un loc bun de munca cat de curand. Pot sa iti spun ca au fost si sunt aici oameni cu suflet mare, din toate punctele de vedere. M-au ajutat si ma ajuta enorm. Fara ei as fi ajuns cu siguranta in gura mortii. Nu am decat cuvinte de multumire la adresa fiecaruia, pentru binele pe care l-am primit. Dumnezeu sa le intoarca bunatatea inmiit si sa-i aiba in paza! Suntem mai binisor. Inca tin postul. Psihic, sunt mai bine. Incerc si ma straduiesc din rasputeri sa merg mai departe si sa nu cad in deznadejde. Astept acum de la cineva o raza de speranta cu un servici bun. Si sper din tot sufletul sa ma pot redresa asa cum trebuie. Nadajduiesc ca Dumnezeu sa ma scoata la liman. Iti multumesc pentru gandurile bune. Doamne ajuta! PS: Promit ca mai scriu. |
|
|||
|
|||
![]()
Buna dimineata si Doamne ajuta!
Vreau sa va spun ca vineri am fost chemata de catre un head-hunter la interviu. Pot sa va spun, ca da, a fost un interviu important. Urmeaza sa mi se comunice pasii ce trebuie facuti pentru a parcurge intreaga procedura. In functie de istoricul meu profesional, imi va gasi un job corespunzator. Singura chestiune care ramane momentan este timpul. Sunt emotionata si sper ca Dumnezeu sa aseze lucrurile asa cum trebuie si pentru mine. In rest ce sa va spun... suntem binisor, oarecum. Mi-e rusine iar sa ma vaiet... Sunt mai bine psihic, mai increzatoare si sper sa nu ma mai intorc pe drumul deznadajduirii prea curand, cu toate ca e greu. Sper sa pot tine capul pe umeri indiferent de ce-o fi, caci stiu ca nu sunt singura. Sunt constienta ca Maica Domnului mijloceste pentru mine cu rugaciunile ei. Si rugaciunile voastre pentru noi se inalta catre Domnul si ne ajuta mult. Va multumesc. Iar cel mic, ce sa faca, prostioare mici si mari, iar in curand, cam peste cateva zile, va implini 2 ani. Doamne ajuta si o zi frumoasa! |
|
||||
|
||||
![]()
numai prostii ai facut si alegeri proaste !
si banuiesc ca nu ai ascultat nici de parinti,nici de nimeni,care ti-a dat un sfat bun,ai facut cum ai vrut,si iata rezultatul ! totusi,daca esti o persoana buna, si care nu ai facut rau la nimeni, si eu iti doresc sa te scape domnu de prostie,sa0ti dea mintea sa asculti si de altii(parintie, rude..etc..) si sa nu mai repeti aceleasi greseli ! Sa-ti dea Dumnezeu si minte si noroc in viitor !!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica nu e bine ca voi avea o slujba? Ce vrei sa spui cu ceea ce mi-ai scris? Cum adica nu am ascultat de nimeni? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si cum de la alegerea proasta a partenerului,pleaca, foarte multe rele viitoare...vezi si tu ce important e sa asculti sfaturile parintilor ! In cazul tau parintii au fost de acord cu alesul ??? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
parintii de treaba isi educa copilul din timp,astfel incat sa faca el singur alegerile cele mai bune ! Dumnezeu sa te aiba in paza ! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nu mai stiu... | Marcus | Nunta | 23 | 19.11.2016 21:27:42 |
Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 28.12.2012 19:53:52 |
nu stiu ce sa fac , ajutati-ma | allex_adriana | Nunta | 17 | 14.03.2011 21:08:08 |
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa | razvan90 | Generalitati | 4 | 08.12.2010 23:54:23 |
Nu stiu ce sa fac.... | Valy76 | Pocainta | 14 | 26.07.2010 20:48:15 |
|