Citat:
În prealabil postat de cocorel
omul e uneori mai rau decat fiarele padurii ca si alea omoara de foame asa cum si cainii vagabonzi sunt inraiti de viata grea pe care o duc.Pe cand omul aduna mai mult decat poate sa consume si de cate ori se iveste ocazia inca mai aduna.Bietii caini nu mai au loc in lumea asta a noastra.Trebuie sa ii omoram in ideea ca ne vor ataca odata si o data sau ca altii ca ei au atacat cine stie manati de ce anume.Oare cum puteau inainte sa vietuiasca oamenii laolalta cu animalele fara atata galceava?Daca nu stim sa traim in intelegere cu animalele nu stim nici noi intre noi sa ne intelegem.
|
Ati spus foarte frumos si numai in cateva randuri!
tocmai am vb la tel cu tatal meu,care imi spunea ultimul caz de stire tragica-2 barbati s-au luat la galceava de la locurile de parcare,pana cand s-a ajuns la omucidere!!!
Ce pretentie mai aveti sa trateze bine necuvantatoarele cand se reped la beregata celor de langa ei fara prea multa teorie??
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|