![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Si eu am ascultat muzica,dar acum din fericire sunt surd pentru ea ,si ma bucur de acest lucru..
|
|
|||
|
|||
![]()
Este alegerea ta....Ciudata alegere insa , cand si Dumnezeu iubeste muzica angelica din Cer....Pace tie!
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai de muzica aia vb si eu,e alta muzica....
|
|
|||
|
|||
![]()
Iooooaaii Daniel de trei ori 7....poi tu ai plecat la ceruri , iar eu vorbesc cu "spiritul" tau? Muzica la care ma refeream eu este cea pe care o crease EL dinaintea omului....Iar pana sa o poti auzi tu, altfel decat figurativ vb e cale lunga...In plus as fi curioasa sa stiu cam ce si cat ai ascultat din muzica "grea" , clasica....Si apoi si din restul....Dar personal cred ca tu ti-ai gresit vocatia si trebuia sa optezi pt manastire( a spun fara umbra de rautate, dar chiar asta si cred)...
|
|
||||
|
||||
![]()
:))
Muzica pe care a creat-o Dumnezeu inaintea omului... nu e prea mult pentru noi sa ne si gandim la asa ceva?
|
|||
|
|||
![]()
Apoi dragule...avand in vedere ca cineva de pe aici a deschis topic cu Cum gandeste Dumnezeu.....sa ma ierti, dar citind si eu prin carti...am deslusit ca in ceruri e ca pe pamant(deci exista si muzica....coruri ingeresti etc...)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur Mihnea ca ai reusit sa evidentiezi ESENTA !
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am citit si eu o carte despre Sf Andrei Nebunul, care a fost in ceruri... si in principal, sunt lucruri de neinchipuit... La fel si cu muzica... acolo nu mai stii ce "gen", cum suna etc... cred ca ce stim, aici, nu sunt decat umbre, adica lucruri asa, nedeslusite... asa cum e si viata noastra pe pamant.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Sa facem diferenta dintre muzica lumeasca si cea inchinata lui Dumnezeu...
|
|||
|
|||
![]()
@calator prin ploaie
E alegerea ta,daca atunci cand mergi prin ploaie,asculti muzica la walkman,sau spui rugaciunea inimii.... |
![]() |
Tags |
ce gen sa ascultam, gen de muzica, muzica, sfaturi muzica, sfintii parinti si muzica |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pareri pro&contra despre reportajul protv-ului legat de preoti!!! | ovidiu.mihai05 | Biserica Ortodoxa Romana | 11 | 16.05.2011 18:52:48 |
sa ne vedem la poarta raiului! | lore86 | Generalitati | 11 | 31.08.2010 21:29:54 |
Despre muzica...o intrebare. | tigerAvalo9 | Generalitati | 17 | 30.04.2010 12:04:16 |
Pareri despre ASCOR(Asociatia Studentilor Crestin Ortodocsi Romani) | none | Generalitati | 6 | 17.11.2009 00:08:07 |
|