Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.02.2011, 11:13:01
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Wink

Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor Vezi mesajul
Se pare ca umbrela a fost trantita de diavol, asta daca ne uitam l-a ce s-a intamplat mai departe pe acest subiect - .
Hehehe...doamna cu umbrela poate nu stia ce bine este sa colinzi descult prin noapte si ploaie de "vara" parcul presarat cu potecile indumnezeindu-ne firea....De aceea eu una voi iubi mereu o anume "umezeala"....Doamne ajuta-ne pe toti sa nu ne risipim talantii imparatiei....
Reply With Quote
Vechi 17.02.2011, 11:24:05
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Cam asa se pare , cam asa....din nefericire!
Nu, sunt și Sfinții tăi. Nerecunoscându-i aduci batjocură jertfei lor.

Am mai zis și voi mai zice: Dacă așteptăm după Daniel ca să canonizeze pe cineva atunci putem să așteptăm mult și bine .... până la adânci bătrâneți.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Vechi 17.02.2011, 11:25:11
mihaila_alin
Guest

Talking adevarul este la Dumnezeu si Dumnezeu este adevarul

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Melissa
citat
PS- nu am personal nimic cu ungurii,daramite cu romanii ,fie ei si moldoveni.Fiecare zona are plusurile si minusurile ei.(dar parca in Moldova sunt mai multe minusuri- te tachinez )

In orice banc, exista un sambure de adevar...
uite in acest moment te-am surprins cu degetul in rana intarind fara motiv anume spusele vest ardelencei noastre blonda si draguta.ajunge zilei rautatea ei spune scriptura.ar fi bine sa il tragi pe colaps deoparte din carare acolo unde zace ranit si sa il tamaduiesti pina ce nu va trece pacolo vriun samaritean milostiv si sa iti fure darul ce ai fi putut primii pentru binele facut, ca de atitea rani provocate de cind ti-ai facut vedetaparitie pe acest forum uite e doar singe si terore, pe unde treci lasi doar victime in jurul tau spunind ca esti o leydi, sa nu fi cea din cei trei muschetari.rar a fost sa recunosti un adevar,fie el chear din scriptura,rasucesti mereu cuvintul ca un sectar sa iti dea bine la fatada.spui ca numai Dumnezeu stie ce e in sufletul tau,e drept ce spui insa scriptura spune ca:din prinosul inimii vorbeste gura.gura cea ce inteapa mereu pe toti si numai ia are dreptate smerenie, smerenie, iubire, iubire.cind cineva cearta un crestin fie el si moldovean nu e bine sa intaresti vorbele lui fie ia si melisa ci cu duhul dragostei si nu al mindriei,miniei sa incerci sa linistesti lucrurile impacind-ui,ca de pui pe foc,focul se inteteste pina la extrem.eu cred ca parintele tau duhovnic nu prea sar bucura sa vada ce acida esti uneori, mai ales ca femeile de obicei sunt blinde si iubitoare,prin excelenta.am inteles ca esti si clujanca,eu la voi ardelencele am pretentii mai mari,ardeleanu e om blind,cumpatat,gindeste si cind o zis o zis[da nu prostii].dar am constatat ca realitatea e alta se inteapa mereu cu pintalusul[briceag cu lama de 2cm.]si se provoaca rani marunte si multe,pina ce victima ceda.Doamne fereste doar nu vrei sa fi ucigas de frati.nu cu prea mult timp in urma,nu era atita dezbinare intre ortodocsi lupta se dadea cu sectele acum se da intere ortodocsi mai dihai decit cu sectarii si sti de ce?au aparut elemente noi ce vor schimbarea adevarului de credinta,la care scriptura nu e buna,scrierile sf.parinti nu contin adevarul deplin,ci adevarul exista in scierile lor stintificomatematicofilozofice,iote scirt.dar cei intemeiati in credinta[nu au ochelari de cai]nu pot sa ii creada pe acesti temerari ce incearca marea cu degetul ca si cind2000de ani omenirea sa trait in intuneric si au venit acesti luminatori ce lumineaza in intunericul nestiintei si ne salveaza pe toti.Aiurea era sa zic aliluia.sora draga inima inca ti-e rece te rog insistent leapada invatatura orientala si duhul acelei invataturi te va lasa.ai sa devii mai buna,iubitoare,induhovnicita.cu picioarele in doua barci nu poti sa fi.dar hai ca te-am plictisit stiu ca nu asculti glasul ce vine din pustie:Pregatiti cararile Domnului.
Domnul cu noi.Amin
Reply With Quote
Vechi 17.02.2011, 11:31:17
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Nu, sunt și Sfinții tăi. Nerecunoscându-i aduci batjocură jertfei lor.

Am mai zis și voi mai zice: Dacă așteptăm după Daniel ca să canonizeze pe cineva atunci putem să așteptăm mult și bine .... până la adânci bătrâneți.
Cine e ... Daniel? E vreun prieten de-al tau? O vedeta TV?
Asta asa, ca tot vorbeai de batjocura.

Nu inteleg de ce biserica este Biserica, ce are reguli si legi, doar atunci cand convin unora, iar atunci cand acestea nu plac, ne consideram undeva peste ... Daniel.
Reply With Quote
Vechi 17.02.2011, 11:35:23
Banned

Wink Pt Mihaila alin

Alin...ti-am mai scris parca...nu gandisem cele scrise CUM le interpretezi tu...Acum te las sa judeci ca in asta exceleaza marea majoritate...mai ales ca sunt si eu tot blonda...Eu stiu ca il am pe Dumnezeu, simt ca ma iubeste si ma ajuta....restul chiar n-are sens....ATENTIE...nu ma mai ataca NEFONDAT...adica rastalmacind VOIT orisice lucru..Regret ca te deranjeaza prezenta mea....insa exist si asta este ! Punct ! Doamne ajuta!

ps. Nu exprim decat opinii ca atatia altii...
Reply With Quote
Vechi 17.02.2011, 11:36:23
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul

Nu inteleg de ce biserica este Biserica, ce are reguli si legi, doar atunci cand convin unora, iar atunci cand acestea nu plac, ne consideram undeva peste ... Daniel.
Întâi să devină vrednic de Patriarh și abia apoi îl voi numi așa cum trebuie.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Vechi 17.02.2011, 11:36:54
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul

Apoi Dumitru73...un lucru e clar ...niciodata nu as putea afirma ca un legionar ca Zele Codreanu ar merita sanctificat...N-are decat sa se supere anumite persoane...Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 17.02.2011, 11:50:00
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Întâi să devină vrednic de Patriarh și abia apoi îl voi numi așa cum trebuie.
Exact ce spuneam. Pentru toata lumea Daniel este Patriarhul BOR, pentru colaps nu.
Reply With Quote
Vechi 17.02.2011, 12:19:06
Banned

Wink pt Mihaila.Alin

Mihaila.Alin
"Aiurea era sa zic aliluia.sora draga inima inca ti-e rece te rog insistent leapada invatatura orientala si duhul acelei invataturi te va lasa.ai sa devii mai buna,iubitoare,induhovnicita.cu picioarele in doua barci nu poti sa fi.dar hai ca te-am plictisit stiu ca nu asculti glasul ce vine din pustie:Pregatiti cararile Domnului.
Domnul cu noi.Amin"

Doar Domnul stie inima omului, pri urmare si pe a mea...Nu inteleg ce ii tot tragi cu invatatura orientala pt MEREU am afirmat in claro ca nu impartasesc doctrina..Cred ca ai ramas fixat pe o chestie si de cate ori iti amintesti "poc"...dar asta e clar ca o faci pt nu ai practic ce imi reprosa....dar tii cu dinadinsul sa ma faci sa par "rece" si rea...Dar te iert, asta esti tu ! Doamne ajuta!

ps. sa stii ca parintele meu duhovnic e foarte multumit de mine...iar cand Dumnezeu va fi nemultumit , voi sti!
Reply With Quote
Vechi 17.02.2011, 13:14:49
cristinadaciana
Guest

Implicit Scuze!

Vreau sa-mi cer scuze pentru afirmatia (facuta cu nu stiu cate pagini in urma ) in care discriminam moldovenii . Tot respectul meu pentru colaps care, desi e din Moldova totusi stie sa scrie corect romaneste , sunt sigura ca mai bine decat mine si de mii de ori mai bine decat colegul nostru ardelean, care scrie precum vorbeste.

Last edited by cristinadaciana; 17.02.2011 at 13:41:22.
Reply With Quote
Răspunde