![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Hehehe...doamna cu umbrela poate nu stia ce bine este sa colinzi descult prin noapte si ploaie de "vara" parcul presarat cu potecile indumnezeindu-ne firea....De aceea eu una voi iubi mereu o anume "umezeala"....Doamne ajuta-ne pe toti sa nu ne risipim talantii imparatiei....
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu, sunt și Sfinții tăi. Nerecunoscându-i aduci batjocură jertfei lor.
Am mai zis și voi mai zice: Dacă așteptăm după Daniel ca să canonizeze pe cineva atunci putem să așteptăm mult și bine .... până la adânci bătrâneți.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul cu noi.Amin |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta asa, ca tot vorbeai de batjocura. Nu inteleg de ce biserica este Biserica, ce are reguli si legi, doar atunci cand convin unora, iar atunci cand acestea nu plac, ne consideram undeva peste ... Daniel. |
|
|||
|
|||
![]()
Alin...ti-am mai scris parca...nu gandisem cele scrise CUM le interpretezi tu...Acum te las sa judeci ca in asta exceleaza marea majoritate...mai ales ca sunt si eu tot blonda...Eu stiu ca il am pe Dumnezeu, simt ca ma iubeste si ma ajuta....restul chiar n-are sens....ATENTIE...nu ma mai ataca NEFONDAT...adica rastalmacind VOIT orisice lucru..Regret ca te deranjeaza prezenta mea....insa exist si asta este ! Punct ! Doamne ajuta!
ps. Nu exprim decat opinii ca atatia altii... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apoi Dumitru73...un lucru e clar ...niciodata nu as putea afirma ca un legionar ca Zele Codreanu ar merita sanctificat...N-are decat sa se supere anumite persoane...Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Exact ce spuneam. Pentru toata lumea Daniel este Patriarhul BOR, pentru colaps nu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mihaila.Alin
"Aiurea era sa zic aliluia.sora draga inima inca ti-e rece te rog insistent leapada invatatura orientala si duhul acelei invataturi te va lasa.ai sa devii mai buna,iubitoare,induhovnicita.cu picioarele in doua barci nu poti sa fi.dar hai ca te-am plictisit stiu ca nu asculti glasul ce vine din pustie:Pregatiti cararile Domnului. Domnul cu noi.Amin" Doar Domnul stie inima omului, pri urmare si pe a mea...Nu inteleg ce ii tot tragi cu invatatura orientala pt MEREU am afirmat in claro ca nu impartasesc doctrina..Cred ca ai ramas fixat pe o chestie si de cate ori iti amintesti "poc"...dar asta e clar ca o faci pt nu ai practic ce imi reprosa....dar tii cu dinadinsul sa ma faci sa par "rece" si rea...Dar te iert, asta esti tu ! Doamne ajuta! ps. sa stii ca parintele meu duhovnic e foarte multumit de mine...iar cand Dumnezeu va fi nemultumit , voi sti! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Vreau sa-mi cer scuze pentru afirmatia (facuta cu nu stiu cate pagini in urma ) in care discriminam moldovenii . Tot respectul meu pentru colaps care, desi e din Moldova totusi stie sa scrie corect romaneste , sunt sigura ca mai bine decat mine si de mii de ori mai bine decat colegul nostru ardelean, care scrie precum vorbeste.
Last edited by cristinadaciana; 17.02.2011 at 13:41:22. |
|