Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.02.2011, 18:54:56
daniel83 daniel83 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.02.2011
Implicit Am in continuare mari dubii asupra genezei.

Pur si siimplu ratiunea ma impiedica sa cred ca este reala povestea asta. Seamana cu basmele pe care mi le citea mama inainte sa adorm. Nu avem decat o singura sursa pentru povestea cu Adam si Eva, adica Biblia. Nu sunt habotnic, poate fi si reala, insa nimic nu pare sa sustina "eevenimentul".
Sunt convins ca sunt foarte multe erori in Biblie, in definitiv a fost transmisa initial precum Miorita (oral) si fiecare a mai adaugat, a mai taiat incat a ajuns o carte fantezista.
Reply With Quote
Vechi 16.02.2011, 19:34:49
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de daniel83 Vezi mesajul
Pur si siimplu ratiunea ma impiedica sa cred ca este reala povestea asta. Seamana cu basmele pe care mi le citea mama inainte sa adorm. Nu avem decat o singura sursa pentru povestea cu Adam si Eva, adica Biblia. Nu sunt habotnic, poate fi si reala, insa nimic nu pare sa sustina "eevenimentul".
Sunt convins ca sunt foarte multe erori in Biblie, in definitiv a fost transmisa initial precum Miorita (oral) si fiecare a mai adaugat, a mai taiat incat a ajuns o carte fantezista.
Este interesant de studiat aceeasi poveste si la alte popoare. :)
Reply With Quote
Răspunde

Tags
caderea lui a & e, pacatul originar

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Caderea Constantinopolului cozia Stiri, actualitati, anunturi 13 03.01.2018 16:22:00
200 de ani de la Caderea Bastiliei - 14 iulie LapetiteMoc Stiri, actualitati, anunturi 43 16.07.2009 02:22:27
Atotstiinta Lui Dumnezeu vs. Crearea si caderea omului Florin-Ionut Generalitati 10 06.07.2009 16:25:52
LUPTA CU CADEREA IN IMAGINATIE cozia Teologie si Stiinta 9 10.12.2007 12:07:37