Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.02.2011, 10:50:44
Lescamona's Avatar
Lescamona Lescamona is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Ba e argument circular. Pe de o parte mutațiile nu puteau apărea singure, pe de altă parte ele nu puteau avea un rol așa mare încât să ducă la moartea în masă a celor fără mutația respectivă.

Faptul că distribuția pe glob a celor cu mutațiile în discuție se suprapune cu specificul alimentației pe care ei au avut-o este opera unui Designer inteligent, fiindcă pe căi naturale el nu-și justifică existența.
:)) Ba mutatiile apar singure, de fiecare data cand un spermatozoid intalneste un ovul. daca nu ar fi asa am fi simple copii sau clone.
Genele raspunzatoare de producerea lactazelor au avut un rol extrem de important daca ne gandim ca ele sunt active in 99% dintre oamenii din peninsula Scandinavica. In trecut cei care au suferit de intoleranta la lactoza au murit fara a lasa urmasi.

Aceasta este o mutatie ce poate fi numita genetico-culturala, deoarece s-a raspandit odata cu culturile neolitice de pastori iar pe masura ce agricultura si pastoritul au avut o pondere din ce in ce mai mare in arealul respectiv, cei fara mutatia norocoasa au cam disparut.

In Africa, pastoritul a aparut mai tarziu, din aceasta cauza exista un procent mai mare de intoleranta la lactoza. Acelasi lucru se constata si in China, spre deosebire de populatiile mongole care nu sufera de intoleranta la lactoza.

Practic, selectia a functionat pana in prezent si ar functiona inca, dar s-a inventat laptele Minus L :P
Vechi 16.02.2011, 10:56:39
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lescamona Vezi mesajul
:)) Ba mutatiile apar singure, de fiecare data cand un spermatozoid intalneste un ovul. daca nu ar fi asa am fi simple copii sau clone.
Genele raspunzatoare de producerea lactazelor au avut un rol extrem de important daca ne gandim ca ele sunt active in 99% dintre oamenii din peninsula Scandinavica. In trecut cei care au suferit de intoleranta la lactoza au murit fara a lasa urmasi.

Aceasta este o mutatie ce poate fi numita genetico-culturala, deoarece s-a raspandit odata cu culturile neolitice de pastori iar pe masura ce agricultura si pastoritul au avut o pondere din ce in ce mai mare in arealul respectiv, cei fara mutatia norocoasa au cam disparut.

In Africa, pastoritul a aparut mai tarziu, din aceasta cauza exista un procent mai mare de intoleranta la lactoza. Acelasi lucru se constata si in China, spre deosebire de populatiile mongole care nu sufera de intoleranta la lactoza.

Practic, selectia a functionat pana in prezent si ar functiona inca, dar s-a inventat laptele Minus L :P

Din nou, argument circular. Repet: eu nu neg că există aceste diferențe de adaptare regională ci că ele nu puteau să apară în mod natural.
Vechi 16.02.2011, 11:07:00
Lescamona's Avatar
Lescamona Lescamona is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Din nou, argument circular. Repet: eu nu neg că există aceste diferențe de adaptare regională ci că ele nu puteau să apară în mod natural.
Cred ca tu nu pricepi, de fiecare data cand un spermatozoid se intalneste cu un ovul apar sute de mutatii, intr-un mod cat se poate de natural.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 29.07.2011 21:19:36
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli I.Calin Generalitati 164 19.06.2011 23:53:44
Stop indoctrinarii religioase in scoli! Bogdan N Generalitati 12 02.06.2011 01:18:54
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42