![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Aș putea, în ultimul week-end din martie, să merg până acolo, că văd că ne departe de București. Îmi veți transmite toate detaliile pe care le cunoașteți, o eventuală fotografie și, dacă se poate, câteva nume (sau porecle) din acel sat și am motiv să merg cu cei mici în prospecțiune. Va fi ca o mică aventură polițistă pentru ei. Eu nu am fost niciodată polițist, dar poate aflu acum, la 40 de ani, ce Sherlock Holmes zace în mine.
Punctele strategice parcă erau: biserica, frizeria, poștașul, nu ? Apropo de Sherlock Holmes, un banc bun: Sherlock Holmes & Dr. Watson Sherlock Holmes si Dr. Watson, pe munte, cu cortul. Noaptea, Sherlock se trezeste, ii da un ghiont lui Watson si il intreaba: - Watson, uita-te pe cer si spune-mi ce vezi. - Vad milioane si milioane de stele. - Si ce iti indica tie chestia asta? - Pai, din punct de vedere astronomic imi indica faptul ca exista milioane sau chiar miliarde de galaxii; din punct de vedere astrologic, Mercur este in zodia Racului; din punct de vedere temporal, este aproximativ ora 3:15 iar dpdv meteorologic, se pare ca maine vom avea o zi exceptionala. Dar spune-mi Sherlock, tie ce-ti indica asta? - Watson, dobitocule, ne-au furat cortul..... Mda, având în vedere că sunt docto, cred că semăn mai mult cu Watson...
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 15.02.2011 at 19:51:11. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutor! | zriyac | Generalitati | 18 | 16.10.2010 16:47:38 |
un mic ajutor | evelon | Rugaciuni | 4 | 29.10.2008 16:06:45 |
|