Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Spiritualitatea ortodoxa

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.02.2011, 06:56:47
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Am spus :"E o mare tampenie aceasta conceptie : educatie sexuala=antieducatie morala!"

Deci?Va identificati cu conceptia,domnule Calin?

Observ ca asociati educatia sexuala cu invitatia la dezmat sexual, la destrabalare sexuala.SI E GRESIT.
Nu vreau nici sa intru in detalii sexuale si nici sa va intreb cand v-ati masturbat ultima oara,daca tot vorbiti de masturbare.Asa ca mai bine ,tac.
Si nu va mai aprinde-ti asa, ca va imbolnaviti ficatul.V-am mai atras o data atentia,cand vorbeati de unguri.

Vă mulțumesc că îmi atrageți atenția.

Nu mă întrebați pe mine despre așa ceva, întrebați-vă pe dvs. Acel exemplu l-am dat fiindcă masturbarea chiar e o problemă printre tinerii și tinerele de astăzi și cei care lucrează în domeniu și au de-a face cu tineri adolescenți, vor ști ce vorbesc.

Și, într-adevăr, tăceți, chiar nu știți ce vorbiți când faceți afirmații despre educația din școli din România. Și dacă cumva mai și lucrați în domeniu, vă urez trezire grabnică.

Și reafirm: Educația sexuală din școli = Antieducație morală.
Dacă mămică-ta nu-i capabilă să te învețe să te speli în locurile intime, să te informeze asupra consecințelor activității sexuale, asupra păcatului de a face sex înainte de căsătorie etc., asta e o altă problemă și n-o să poată suplini școala rolul părintelui. Dar ce să te informeze mămica când ea însăși s-a bucurat de sex și te-a conceput poate în afara căsătoriei? Asta e adevărata problemă a societății de astăzi! Și nu distribuirea de tampoane cu sau fără pernițe prin școli la fete virgine! (Bănuiesc că știți ce vreau să spun.) Și nu așa-zisa educație sexuală!

P.S. Și chiar mi-ați dat o idee: într-adevăr educație sexuală = dezmăț sexual.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? AndyTh Teologie si Stiinta 9 26.03.2012 13:28:55
Religia ne-Ortodoxă a lui O. T. doctor_faustus Alte Religii 39 12.12.2010 11:59:23
Romanii doresc puscarie pentru cei ce critica religia crestin ortodoxa hmiron Generalitati 35 07.04.2010 18:12:16
Pastor in religia ortodoxa? Paradox sau Ironie patinina34 Generalitati 19 12.01.2009 17:08:41
adolescentii din ziua de azi andreeacatalina Generalitati 0 31.07.2008 22:34:14