Citat:
În prealabil postat de maria40
Ieri eu si cu sotul meu am fost sa ne spovedim la duhovnicul nostru.....mergem aproape in fiecare luna la spovedanie. Azi dimineata pe la 4:30 am auzit in casa un zgomot si m-am trezit brusc din somn. Nu m-am ridicat imediat din pat ci am mai stat vreo doua minute si am asteptat.....m-am gandit ca poate am visat....nu visasem. Pe hol, jos, pe podea, era umbrela care initial fusese sus pe polita cuierului. Ceea ce m-a speriat, insa, a fost distanta prea mare dintre cuier si locul unde era, acum, umbrela. Era la 1,30 m de cuier.....ca si cum ar fi avut aripi sa "zboare". Nu s-a trezit nimeni din familia mea ca sa presuspun ca ar fi miscat-o ei din locul in care ar fi cazut initial asa ca.....nu stiu ce sa cred!!! Doamne pazeste-ne de cursele diavolesti!
|
Nu stiu daca toate aceste intamplari trebuie sa fie interpretate... sa ajungi sa le dai o anume semnificatie... etc.. care sa te duca cu gandul la lucruri necurate.
Daca, pur si simplu, a cazut de la sine? peste zi cineva o fi atins-o fara voie si fara sa-si dea seama, a stat in echilibru fragil cat a stat, si apoi a cazut!
Mie imi trosnesc mobilele de numa' dar ma gandesc ca fiind iarna, in casa e foarte cald, lemnul se contracta, deci se misca, imperceptibil dar se misca, imbinarile se misca putin si ele, uneori chiar ar putea ceda... si gata .......... iata trosniturile.
Treci peste astfel de intamplari si daca iti mai ramane o farama de frica si indoiala in minte zi o rugaciune.........