![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Atâta timp cât programa școlară este una pentru toți, copiii nu pot alege (prin părinții lor) să facă numai anumite materii, decât dacă acest drept se extinde la toate materiile. Când am să am dreptul să îmi retrag copii de la materii la care, după părerea mea, sunt intoxicați ideologic, așa cum este "Istoria României", voi fi de acord ca și ateii să aibă acest drept de a folosi școala în mod selectiv. Citat:
Citat:
Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri. [/quote]
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Pe de altă parte, cei care sunt în sistemul home schooling trebuie să dea niște examene pentru a-și obține diplomele care atestă studiul. Materia este aceeași pentru că lumea înconjurătoare este aceeași ;-) . Citat:
Cum văd eu lucrurile, există ore facultative și ore opționale. Idea cu o materie facultativă e ceva materie la care să ceri să fii înscris, dacă vrei, dar, să nu fie parte din medie, din moment ce poate sa nu fie studiată, iar media ar putea fi afectată (o facultativă ușoară ar ridica artificial media, dând un avantaj injust acelui elev). O materie opțională o văd ca o materie ce este parte dintr-un grup de materii. De exemplu, etică, educație moral-civilă și educație moral-religioasă creștin-ortodoxă ar putea forma un grup. Elevul/părintele alege o materie din set și toți sunt notați la materia respectivă. Media se adaugă la media generală. Citat:
Citat:
Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.07.2011 21:19:36 |
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli | I.Calin | Generalitati | 164 | 19.06.2011 23:53:44 |
Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 01:18:54 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|