Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.02.2011, 20:15:50
Ana.Maria.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
tu esti la fel ca cei ce cred in chupacabra.
oricate"chupacabre" false s-ar gasi, oricate dovezi, tu tot vei crede in chupacabra ta.
:))) si chupacabra ta unde e? o fi evoluat? :)))
Reply With Quote
Vechi 12.02.2011, 20:15:57
cocacoc cocacoc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.05.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dianagroza Vezi mesajul
Pai nu exista nici o gorila din 1900 care acum sa fi chelit, asa ca pentru inceput...
Reply With Quote
Vechi 12.02.2011, 20:16:46
Ana.Maria.
Guest

Implicit

asta e discriminare!
Reply With Quote
Vechi 12.02.2011, 20:18:26
Ana.Maria.
Guest

Implicit

Citat:
oricate"chupacabre" false s-ar gasi, oricate dovezi, tu tot vei crede in chupacabra ta.
serios, nici acu nu recunosti ca faci misto?
Reply With Quote
Vechi 12.02.2011, 20:36:02
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Și ce ai găsit în acești ani de căutări de te-a făcut să fii așa sigur de ateism? De ce nu cauți în continuare?
Cine a zis ca nu caut? Am zis doar ca am argumente pentru a respinge nu doar crestinismul, ci si celelalte religii despre care am citit pana acum.

Citat:
Creștinismul a clădit civilizația tehnico-științifico-culturală actuală.
Progresul a aparut in ciuda religiei, nu datorita ei. Dar astept exemple care sa iti sustina punctul de vedere, daca le ai.

Citat:
Civilizația antică păgână nu ar fi realizat asta și nici ateismul pur.
Civilizatia aia pagana a descoperit chestii care au fost uitate dupa venirea crestinismului la putere in Europa, de a trebuit sa le re-descoperim. Cat despre "ateism pur", nu stiu exact ce intelegi prin asta.

Citat:
Ateismul e steril pe toate planurile pentru că el oferă omului o perpsectivă care face viața umană inutilă. Dacă ateii ar crede sincer că nu există viață după moarte nu s-ar mai zbate să facă nimic. Dar în străfundul sufletului lor ei cred în viață veșnică, deci nu sunt atei.
Eu ti-as sugera sa te abtii de la a vorbi despre atei la modul general, pentru ca nu ai de a face cu o masa uniforma.

Eu nu vad viata umana ca fiind inutila, deci ti-am demontat deja afirmatia. Si am toate motivele sa ma zbat in viata asta, pentru ca eu cred ca singura la care am acces. De ce ar trebui sa cred in alta viata, improbabila asa cum e, pentru a o pretui pe asta?

Citat:
Credincioșii sunt cei care au clădit lumea asta, ateii închipuiți nu au făcut mare brânză.
Exemple? Sau te rezumi la afirmatii pe care nu le poate verifica nimeni?

Citat:
Știința nu poate contrazice creștinismul fiindcă au domenii diferite.
Nu numai ca poate, dar o si face. Cu succes. Zilele NOMA s-au incheiat. De vreo 500 de ani, as zice.

Citat:
ba nu are. sunt doar niste lucruri despre care nu se stie prea multe, deci le atribuie unei teorii.
Ai idee ce inseamna cuvantul "teorie" in stiinta? As inclina sa cred ca nu.

Citat:
ba exact asta ii auzi pe toti cecetatori ca zic, a iesit pestele si s-a facut mamifer, indiferent de cum m-am exprimat eu, propuneam un exercitiu logic, sa te gandesti tu, in timp normal, cum de un peste s-a facut mamifer...dar las-o balta daca nu vrei...
Daca vrei un exercitiu logic, atunci te rog sa te exprimi corect, nu aproximativ. Esti culmea, tu esti cea care se exprima total inexact, dar tot eu sunt ala pe care nu il intereseaza dialogul.

Citat:
ceva de o batalie, dar presupun ca nu conteaza, deja contesti si zidurile, trecem peste..
Am intrebat ce texte, deci e normal ca le consider importante pentru discutie. Mai interesant e ca, desi le consideri dovezi legate de Biblie, nici macar nu imi poti spune despre ce e vorba. Dar tot eu sunt ala neinteresat.

Citat:
Cele mai bune 20 de universități din lume sunt americane iar din primele 100, 60 sunt americane. Asta, raportat la populația lor, spune multe:
http://en.wikipedia.org/wiki/Academi...d_Universities
Aha. Si cam cati americani, procentual, crezi tu ca au acces la universitatile alea, de esti indreptatit sa spui ca "americanii sunt cel mai instruit popor"? Mai sapa putin, si afla si procentajul de non-americani din universitatile alea. Vei fi surprins.

Citat:
Sunt și biologi destui. A exclude lingviștii și teologii dovedește doar obtuzitatea ta.
Da, la fel cum da dovada de obtuzitate ca in cazul in care am cancer sa insist sa merg la oncolog, nu la dentist.

Citat:
serios, nici acu nu recunosti ca faci misto?
Nu, nu face misto. Mai trist e ca nimeni nu se prinde.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2011, 20:49:13
daniil96 daniil96 is offline
Banned

Data înregistrării: 02.09.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
...

Aha. Si cam cati americani, procentual, crezi tu ca au acces la universitatile alea, de esti indreptatit sa spui ca "americanii sunt cel mai instruit popor"? Mai sapa putin, si afla si procentajul de non-americani din universitatile alea. Vei fi surprins....
si totusi universitatile sunt americane, in USA ...

de ce nu sunt in Arabia Saudita? ca de bani nu duc lipsa ...
Reply With Quote
Vechi 12.02.2011, 20:59:26
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Implicit

Citat:
Da eu nu cred, niste prostii...
Poate chupacabra o fi o maimuta neevoluata suficient...
Hai ca deja sarim rau de pe subiect, si nu e cazul sa faci astfel de asemanari.
Vechi 12.02.2011, 21:02:32
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cocacoc Vezi mesajul
Asta e rautate si nu esti amuzant!
Vechi 12.02.2011, 21:03:58
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
si totusi universitatile sunt americane, in USA ...
Am contestat eu asta? Am zis doar ca e cale lunga de la a spune ca SUA are universitati de top, pana la a trage concluzia ca "poporul american" este "foarte instruit". Pentru a arata corelatia asta, ar trebui aratat macar ca majoritatea americanilor au acces la educatie de nivel universitar.

Un search rapid pe google m-a dus aici:

http://www.theolympian.com/2007/09/2...cans-have.html

Unde se spune ca, conform datelor din 2005, 64% din absolventii de liceu (atentie, deci nu toti tinerii de 18 ani, doar cei ce au terminat liceul!) ajung la facultate, iar din astia, doar 29% iau si diploma de absolvire. Informatia se potriveste cu cea de la recensamantul din 2006 - 2008, care a aratat ca doar 27.4% din populatia americana are o diploma de facultate.

Acum, ia gandeste-te cati dintre astia 29% au mers la universitatile alea de top citate de colegul Traditie, si ai sa vezi ca existenta acelor universitati are prea putina relevanta cand vine vorba de educatia boborului american.

L.E. Am observat si ca statele care stau foarte bine referitor la numarul de oameni care merg la biserica, stau foarte prost la numarul de absolventi de facultate. Nimic surprinzator, avand in vedere ca mai peste tot in lume educatia si religia nu prea isi dau mana.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.

Last edited by konijiro; 12.02.2011 at 21:08:33.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2011, 21:09:44
daniil96 daniil96 is offline
Banned

Data înregistrării: 02.09.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Am contestat eu asta? Am zis doar ca e cale lunga de la a spune ca SUA are universitati de top, pana la a trage concluzia ca "poporul american" este "foarte instruit". Pentru a arata corelatia asta, ar trebui aratat macar ca majoritatea americanilor au acces la educatie de nivel universitar.
....
atunci recunoaste ca desi americanii sunt prosti ...

1. au cele mai bune universitati
2. cea mai buna cercetare

deci chiar sunt prosti?

de vreme ce cu cetateni prosti ... sunt in varf ... ma intreb ce ar face daca ar fi destepti

si ma intreb de ce altii care sunt destepti nu reusesc sa faca nici jumatate din ce fac niste americani prosti
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 29.07.2011 21:19:36
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli I.Calin Generalitati 164 19.06.2011 23:53:44
Stop indoctrinarii religioase in scoli! Bogdan N Generalitati 12 02.06.2011 01:18:54
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42