![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
:))) si chupacabra ta unde e? o fi evoluat? :)))
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
asta e discriminare!
|
|
|||
|
|||
![]()
serios, nici acu nu recunosti ca faci misto?
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Eu nu vad viata umana ca fiind inutila, deci ti-am demontat deja afirmatia. Si am toate motivele sa ma zbat in viata asta, pentru ca eu cred ca singura la care am acces. De ce ar trebui sa cred in alta viata, improbabila asa cum e, pentru a o pretui pe asta? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
de ce nu sunt in Arabia Saudita? ca de bani nu duc lipsa ... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poate chupacabra o fi o maimuta neevoluata suficient... Hai ca deja sarim rau de pe subiect, si nu e cazul sa faci astfel de asemanari.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Un search rapid pe google m-a dus aici: http://www.theolympian.com/2007/09/2...cans-have.html Unde se spune ca, conform datelor din 2005, 64% din absolventii de liceu (atentie, deci nu toti tinerii de 18 ani, doar cei ce au terminat liceul!) ajung la facultate, iar din astia, doar 29% iau si diploma de absolvire. Informatia se potriveste cu cea de la recensamantul din 2006 - 2008, care a aratat ca doar 27.4% din populatia americana are o diploma de facultate. Acum, ia gandeste-te cati dintre astia 29% au mers la universitatile alea de top citate de colegul Traditie, si ai sa vezi ca existenta acelor universitati are prea putina relevanta cand vine vorba de educatia boborului american. L.E. Am observat si ca statele care stau foarte bine referitor la numarul de oameni care merg la biserica, stau foarte prost la numarul de absolventi de facultate. Nimic surprinzator, avand in vedere ca mai peste tot in lume educatia si religia nu prea isi dau mana.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. Last edited by konijiro; 12.02.2011 at 21:08:33. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. au cele mai bune universitati 2. cea mai buna cercetare deci chiar sunt prosti? de vreme ce cu cetateni prosti ... sunt in varf ... ma intreb ce ar face daca ar fi destepti si ma intreb de ce altii care sunt destepti nu reusesc sa faca nici jumatate din ce fac niste americani prosti |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.07.2011 21:19:36 |
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli | I.Calin | Generalitati | 164 | 19.06.2011 23:53:44 |
Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 01:18:54 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|