![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi cunosc limitele, nu se implica barbati in toata firea la cei mai voinici, eu nici atat. Incerc sa fac ordine unde se poate, daca ma trezesc si pocnita, asta e... nu se termina viata aici.
|
||||
|
||||
![]()
Așa este, Diana ! Uite , o veste și mai proaspătă , ca să vezi unde am ajuns: un tânăr foarte, și-a rugat părinții să-l lege cu lanțuri de piciore ca să nu se mai drogheze cu etnobotanice ! Măcar aici mai există"voință", dar. . .
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cate concesii am incercat sa fac si eu cu cineva foarte drag sa se lase de fumat. Am amenintat, speriat, rugat, i-am propus ca daca se lasa sunt de acord sa incerc sa schimb orice nu-i place la mine. Dupa lungi tachinari, mi-a promis ca acest post nu va fuma deloc si va incerca sa se lase...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biserica Ortodoxa si influenta ei in societate | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 09.09.2012 21:11:45 |
Zellu - Societate ( Freestyle ) | Claudiu_FT | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 16.12.2011 22:03:58 |
Biserica si societate | iosif | Despre Biserica Ortodoxa in general | 63 | 24.12.2006 22:34:58 |
|