Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.02.2011, 17:23:20
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

La gimnaziu am studiat reforma lui Luther. La liceu, nu mai studiem nimic, în ora de religie se face tema la mate.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2011, 17:33:31
colaps3's Avatar
colaps3 colaps3 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.01.2011
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
La gimnaziu am studiat reforma lui Luther. La liceu, nu mai studiem nimic, în ora de religie se face tema la mate.
Vai de-aș fi profesor de religie... Vai... Mi-e și milă de sărăcuțele caiete de matematică care ar fi aruncate cu desăvârșire pe geam. Vai și de cărțile de joc, revistele și toate cele care se vor transforma dintr-un întreg în niște foarte mici fragmențele, depozitate în coșul de gunoi...
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, masoneriei, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului, părăsirii patriei și a venirii antihristului de papă în România!

Semnați petiția împotriva venirii diavolului de papă în România! - http://www.petitieonline.ro/petitie/...p66477055.html
Reply With Quote
Vechi 11.02.2011, 20:13:47
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps3 Vezi mesajul
Vai de-aș fi profesor de religie... Vai... Mi-e și milă de sărăcuțele caiete de matematică care ar fi aruncate cu desăvârșire pe geam. Vai și de cărțile de joc, revistele și toate cele care se vor transforma dintr-un întreg în niște foarte mici fragmențele, depozitate în coșul de gunoi...
Daca as fi eu eleva si tu profesorul meu de religie, cu atitudinea ta asta "dura" ca sa nu zic isterica ,ar fi vai si amar da barbutza ta...la propriu..

Last edited by Melissa; 11.02.2011 at 20:36:01.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2011, 10:48:43
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Implicit

Citat:
Bravooo
Reply With Quote
Vechi 12.02.2011, 10:55:28
cristinadaciana
Guest

Implicit

Citat:
Imi amintiti foarte mult de personajul Margaret White din "Carrie"- Stephen King....
Reply With Quote
Vechi 12.02.2011, 11:01:54
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Nu stiu de ce ne batem capul cu asociatii minuscule care vor sa promoveze ateismul. Secular-umanista e titulatura favorita pentru asociatiile atee, mai avea Remus Cerna vreo cateva. Asta are patru membrii fondatori.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2011, 11:21:41
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Nu stiu de ce ne batem capul cu asociatii minuscule care vor sa promoveze ateismul. Secular-umanista e titulatura favorita pentru asociatiile atee, mai avea Remus Cerna vreo cateva. Asta are patru membrii fondatori.
si ce daca are 4 membri fondatori?
Reply With Quote
Vechi 12.02.2011, 11:32:00
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
si ce daca are 4 membri fondatori?
Da, e chiar mult, noua organizatie a lui Cernea il avea pe el membru fodator. DE obicei membrii fondatori sunt cam toti membrii.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2011, 11:43:05
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Da, e chiar mult, noua organizatie a lui Cernea il avea pe el membru fodator. DE obicei membrii fondatori sunt cam toti membrii.
gresesti. tine de partea juridica. membrii fondatori sunt inscrisi in actul de constituire al asociatiei.
cu ceva ani in urma, impreuna cu mai multi prieteni, am infiintat o asociatie ecologista.
eram vreo 20.
dupa ce am studiat ce trebuie sa facem, am ajuns la concluzia ca daca ne trecem toti ca membri fondatori, va fi foarte greu in viitor.
pentru orice hotarare trebuia sa fim toti prezenti, orice hartie trebuia semnata de toti, etc.
atunci am ales dintre noi 4 persoane si aia au fost membri fondatori.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 29.07.2011 21:19:36
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli I.Calin Generalitati 164 19.06.2011 23:53:44
Stop indoctrinarii religioase in scoli! Bogdan N Generalitati 12 02.06.2011 01:18:54
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42