![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tu stii ce ai facut si de ce. Nu te judec eu. Si eu sunt plina de pacate, pacate mari.. Dar incerc sa fac diferenta intre ceea ce fac eu si ceea ce este adevarat/bine. Adica daca eu sunt lacoma, sa zicem, nu voi vorbi impotriva infranarii la mancare, ci voi incerca sa ma schimb eu. Eu pot intelege ca ai dus lipsa de sfat. Cred ca o mare problema a vremurilor de azi este lipsa de sfat. Am nevoie uneori de sfat mai mult decat de apa sau mancare.. dar astea sunt timpurile pe care le traim. Sa-ti dau exemplu personal, ca tot ai pomenit de ligaturarea trompelor. Cand eram gravida doctorul ma innebunea de cap sa spun ce metoda contraceptiva folosesc, ca sa scrie in dosar si sa-mi faca councelling. A inteles imediat ca sunt impotriva anticonceptionalelor si a dus o munca asidua de convingere sa-mi ligaturez trompele. Era prieten cu sotul meu, care a preluat ideea si continua presiunea acasa. Aproape cedasem nervos, cand m-am intalnit cu o mamica in parc si i-am spus ce ma supara si mi-a spus scurt ca e pacat. Foarte rar auzi acest cuvant in gura unui american. Am luat-o ca pe un raspuns definitiv si culmea, din ziua aceea nici doctorul si nici sotul nu au mai ridicat problema! Au amutit simultan de parca vrasmasul nu le mai dadea ghes! Asa ca inteleg ca presiunea mediului e mare si doctorii sunt "autoritate" absoluta in multe situatii etc.. Iar contestarea lor te pune intr-o pozitie de "nebuna". Este foarte greu. De aceea cred ca este esential, mai mult, e o problema de viata si de moarte sa se cunoasca invatatura crestina. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ajutor pentru un ingeras! | heaven | Umanitare | 4 | 04.08.2010 09:55:08 |
|
|