![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Este necesară și primirea dumnezeiescului har, deoarece puritatea se păstrează doar prin prezența lui Dumnezeu. Însă, e necesară și o îndrumare ortodoxă, astfel încât mintea omului să fie eliberată de păcat și luminată de Duhul Sfânt. Sunt mulți creștini care se spovedesc, dar, nefiind îndrumați corect, nu pot să se elibereze de patimi, pentru că lucrarea patimilor nu este independentă de starea minții. De aceea, ei rămân nevindecați, fac aceleași păcate sau reușesc să scape de unele patimi trupești.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Apropo Sebastiana, frumoasă icoană cu Preasfânta Născătoare de Dumnezeu, o am și eu aici lângă mine.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, masoneriei, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului, părăsirii patriei și a venirii antihristului de papă în România! Semnați petiția împotriva venirii diavolului de papă în România! - http://www.petitieonline.ro/petitie/...p66477055.html |
|
|
||||
|
||||
|
Rugaciune,post,Sf. Liturghie si spovedanie!
|
|
|
|||
|
|||
|
Dragul meu Raoul...ase bine stai la capitolu teorie!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
poate nu stie ce inseamna cu adevarat patima.
|
|
|
|||
|
|||
|
ba cred ca stie....este un "impatimit" in a trece examenele pe ochi frumosi (ca ii are !)....
|
|
|
||||
|
||||
|
Dar ce te iei dom'le de om? Și-a expus ideea sa, una pertinentă și validă. Îi cunoști tu viața personală ca să poți spune că nu excelează și la partea practică ?
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, masoneriei, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului, părăsirii patriei și a venirii antihristului de papă în România! Semnați petiția împotriva venirii diavolului de papă în România! - http://www.petitieonline.ro/petitie/...p66477055.html |
|
|
|||
|
|||
|
Te ofuschezi degeaba...asta i-am zis-o si in privat, plus altele...ca asa fac doi amici !
|
|
|
||||
|
||||
|
Unde vrei sa bati? De unde stii ce practic si ce nu?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu e vb de ce practici ori nu....vb la modul general, exact cum exprimasem in scurtul nostru dialog privat...Iar vantul duce spre....afirmatii...hehehe
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Diavolul vindeca? | costel | Generalitati | 30 | 22.10.2012 23:58:54 |
| Istoria rugaciunii „Cuvine-se...” | geo.nektarios | Generalitati | 8 | 23.01.2010 22:39:20 |
| despre patimi | Anonima36 | Generalitati | 11 | 28.12.2007 22:57:17 |
| Patimi si pacate | ancah | Generalitati | 2 | 23.01.2007 14:29:11 |
|
|