![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si cum e pocainta de care vb, cu o baita rezolvam totul? Citat:
Ori voi sustineti ca mantuirea se da doar pe baza credintei, iar eu prin postarea facuta am vrut sa adaug ca si prin fapte bune! Citat:
Cand ai spus toti, ai vb doar de voi NP...pt ca nu esti avocatul BO, cred.. Stii ce puisor, te rog ca atunci cand citesti o postare sa fii mai inteligent. La mine puncte-puncte(...) lasa loc de a mai spune ceva; daca ele sunt puse inaintea unei postari (cum a fost aici :"...noua celor care facem ceva ca sa o meritam!" ) inseamna ca ceea ce am spus sunt o continuare la ideea anterioara - in cazul meu: o continuare ideea ca mantuirea se da pe baza crezdintei+faptele bune... Si diavolii cred in Hristos si in Jertfa Lui, ca si voi, insa nu merita mantuirea...pt ca nu implinesc!
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. Last edited by Geony; 09.02.2011 at 17:52:46. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Protestanti, Luther si ........invatatura lui | alecsandru | Biserici Protestante | 118 | 08.09.2015 18:50:21 |
| Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
| Experiente cu protestanti | danyel | Secte si culte | 83 | 12.02.2013 16:18:24 |
| Postul la [neo]protestanti | Florin-Ionut | Secte si culte | 131 | 21.01.2013 14:41:56 |
| sfintii cei noi sunt catolici sau protestanti? | grecu | Biserica Romano-Catolica | 21 | 21.07.2009 04:02:01 |
|
|