Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.02.2011, 11:56:04
Iosif77 Iosif77 is offline
Banned

Data înregistrării: 10.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Oi fi fost eu logat si pe forumul satanic , dar postarile alea le-am luat de pe forumul AZS...se poate verifica!
Le-am verificat eu Geony.

Ai luat postarea lui carm3n de pe forumul AZS dar argumentatia ta tot doua parale face.
Pentru ca ai „uitat” sa precizezi ca postarea ei a fost sanctionata imediat pe forumul lor: ”Ellen White considera Sfintele Scripturi cele mai importante scrieri. Personal nu cred ca ea a intentionat vreodata ca scrierile ei sa fie puse pe acelasi nivel cu Biblia”.
Si mai tarziu aici pe forum

Concluzia care se impune: ori carm3n e o enoriasa mai zeloasa dar parerile ei nu sunt imbratisate de adventisti ori carm3n esti tu

Asa ca lasa postarile AZS, pe astea se vede ca nu le intelegi.
Poate le pricepi mai bine pe cele de pe forumul satanic...
Reply With Quote
Vechi 09.02.2011, 12:15:54
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iosif77 Vezi mesajul
Le-am verificat eu Geony....
Foarte bine!

Citat:
Ai luat postarea lui carm3n de pe forumul AZS dar argumentatia ta tot doua parale face. Pentru ca ai „uitat” sa precizezi ca postarea ei a fost sanctionata imediat pe forumul lor: ”Ellen White considera Sfintele Scripturi cele mai importante scrieri. Personal nu cred ca ea a intentionat vreodata ca scrierile ei sa fie puse pe acelasi nivel cu Biblia”.
Si mai tarziu aici pe forum...
Am citat pe mai multi: unom, mariussascau, rest si abia ultima data am citat-o pe carm3n (http://www.crestinortodox.ro/forum/s...=11810&page=54) .
Asa ca, fii atent la gandire!

Citat:
Concluzia care se impune: ori carm3n e o enoriasa mai zeloasa dar parerile ei nu sunt imbratisate de adventisti ori carm3n esti tu ...
Nu te lega tu de ea sarmana si nu o acuza, ea spune ce a auzit , nu ce a gandit.
Daca la noi la Biserica preotul vb de Sf. Nicolae frumos, credinciosii vor vorbi si ei din auzite...daca pastorul le-a vb frumos de "babuta", si ea vb ca si pastorul.
...nu ma provoca sa aduc si alte argumente , ca vine cucubau si ma ia la intrebari ca am ce am cu "craiasa" adventistilor.

Citat:
Asa ca lasa postarile AZS, pe astea se vede ca nu le intelegi.
Poate le pricepi mai bine pe cele de pe forumul satanic...
Nu este nici o deosebire intre postarile de pe forumul satanic si cel de pe forumul AZS...pe primul se venereaza satana, pe al doilea se vad roadele lui...

PS. puiule, nu ma lua la parale ca nu am copilarit impreuna nici am stat in banca la gradinita!
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
Reply With Quote
Vechi 09.02.2011, 12:39:30
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Voi nici nu știți ce e aia sectă și eretic și porcooc mincinos... nu știți dar „dați cu bâta după viespi”.

Păi ereticul e ăla care îmbracă haina credinței dar tăgăduiește puterea ei; sectantul e ăla care se jertfește pentru secolul vitezei de a face bani pe pielea ursului din pădure care și-a pierdut coada la pescuit căci a fost păcălit de vulpea argintie de la gâtul lui tanti grijania, ucisă ca răzbunare prin împușcare de către nenia cel cu o mie de copoi și cu eretele cu clonț de fier de pe umărul lui cel drept, umărul de la mâna cu mănușa din piele de căprioară, iar proorgogul mincinos e ăla care se face că uită mereu că este scris în cărțile sfinte că toate căile păcătoșilor vor pieri și ca atare, uituc fiind, el se îmbracă în sfințișor ca să dea lecții de cunoaștere de sine însuși, însușiri alese, adică un fel de lecție fricurioasă învățată de la ispisisikaa cu nod la codiță, nodul gogrdian, diafan, aia de pe gardul vecinului.

Deci fiii ăștia gLume-ți ai satanei, nu-i deosebești ușor de cine râd ei, mai ales dacă te-ai învățat ca să-i acuzi mereu, pe alții, doar ca să te dezvinovățești pe sine dându-te tu drept dumnezeu, așa doar de ochiululhul gLumii... dar dumnezeii ăștia, faraonii cupidtonii, cu toții sunt niște rătăciți înfumurați, căci ei cred sărmanii de ei, că Harul se poate agonisi cu bani, turtele dulci și banii ăia căzuți prin pădure, de unde îi caută apoi cu farul prin beznă exact la locul pe unde i-a scăpat cu viclenie mai devreme, în ascuns, târându-se astfel unii pe alții direct în foc, în păcură prin această metodă amară... și dacă ei cred așa, ce să le pot face eu altfel? Nu văd ei oare ce fumuri pline de funingine ies din dragostea lor cea mare ce se aprinde atât de des? Deci n-au decât să-și facă ce vor în continuare, chiar și bancă sau d-moll, și să se așeze apoi pe ea și să privească de acolo tot Cerul senin, în fiecare sarră și dimineață, crezându-se că stau ei pe cel mai tare din parc-are... Dar să nu se mire atunci când începe să le cadă lor din pom toate frunzele și apoi o să le plouă în cap... de la faptul că nu le mai ține țigla pe casă nici apa și nici lumina, chiar dacă e din aia de import-ant-export-ant.

Last edited by vsovivi; 09.02.2011 at 13:43:43.
Reply With Quote
Vechi 09.02.2011, 13:11:44
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crocomau Vezi mesajul
Aducem cinstire Maicii Domnului ascultand de singura invatatura pe care ne-a lasato:
"Sa faceti orice va va zice (EL - Mantuitorul)"
Citat:
Si turnati apoi apa in vase...si le faceti vin?
Da, turnăm, dacă asta ne va zice. Ești și tu dispus, dragă Geony, să faci tot ce-ți zice Iisus?
Reply With Quote
Vechi 09.02.2011, 13:13:16
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Dar nu modifica nimeni titlul topicului?? Este extrem de iritant! Fara suparare.
Lăsați-l așa domnule Raoul, e foarte sugestiv!
Reply With Quote
Vechi 09.02.2011, 13:16:34
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
P.S eu cred ca acest frate a fost chemat de catre ceilalti doi adventi
Domnule bairstow, cu regret trebuie să vă mărturisesc: aveți o credință greșită!
Reply With Quote
Vechi 09.02.2011, 13:17:32
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Treaba a fost asa. Bisericile NP au cerut bisericii adventiste sa renunte la egalitatea dintre biblie si ce a scris White! Daca nu ei urmand sa fie considerati ca si iehovisti. Adventistii au renuntat la idee dar tot pe scrierile lui White se bazeaza fara sa vor!
Dacă știți că "treaba a fost așa", ne puteți lumina și pe noi când și cum s-a întâmplat asta? Dar gândiți-vă mai întâi că nici adventiștii, nici însăși EGW n-au considerat scrierile ei ca egale cu Biblia! Apoi, "treaba" n-o să mai fie chiar "așa"...
Reply With Quote
Vechi 09.02.2011, 13:18:25
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Da, turnăm, dacă asta ne va zice.
Cine?...D-zeu sau EGWhite?

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Ești și tu dispus, dragă Geony, să faci tot ce-ți zice Iisus?
Daca Iisus este Hristos Fiul lui D-zeu, sunt dispus...dar Biblia vb si de hristosi mincinosi ....
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
Reply With Quote
Vechi 09.02.2011, 13:26:40
Banned

Implicit

Citat:
Cine?...D-zeu sau EGWhite?

Daca Iisus este Hristos Fiul lui D-zeu, sunt dispus...dar Biblia vb si de hristosi mincinosi ....
Geony, de ce deviezi de la subiect? Era vorba de Iisus Hristos, nu de feblețea ta, ori de hristoșii mincinoși...
Reply With Quote
Vechi 09.02.2011, 14:55:34
ludovic ludovic is offline
Member

Data înregistrării: 15.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AdrianAamz Vezi mesajul
Am spus foarte clar ca NU se inchina nimeni la Maica Domnului, ci doar o cinsteste in mod deosebit si o cheama ca ajutor la rugaciune (DUPA modelul dat de Fapte 8, cazul Simon Magul : Rugati-va voi la Domnul, pentru mine, ca sa nu vina asupra mea nimic din cele ce ati zis. , si intarit de Iacov: Mult poate rugaciunea staruitoare a dreptului. STiti dvs., dupa Dumnezeu, pe cineva mai drept decat Maica Domnului ? )
Exemplul din Fapte 8 nu prea se potriveste pentru simplu motiv ca Petru nu s-a rugat pentru Simon ca sa fie iertat. Poate imi arati si mie unde s-a rugat ca eu unu nu gasesc.
Daca citesti mai atent textul ai sa vezi ca Petru ii spune sa se pocaiasca iar Simon ii spune cu totul altceva.Uite ce spune Petru:

"Iar Petru a zis către el: Banii tăi să fie cu tine spre pierzare! Căci ai socotit că darul lui Dumnezeu se agonisește cu bani.
Tu n-ai parte, nici moștenire, la chemarea aceasta, pentru că inima ta nu este dreaptă înaintea lui Dumnezeu.
Pocăiește-te deci de această răutate a ta și te roagă lui Dumnezeu, doară ți se va ierta cugetul inimii tale,
Căci întru amărăciunea fierii și întru legătura nedreptății te văd că ești. "

Si uite ce spune Simon:
"Și răspunzând, Simon a zis: Rugați-vă voi la Domnul, pentru mine, ca să nu vină asupra mea nimic din cele ce ați zis. "

Dupa cum vezi Simon nu avea nici cea mai mica dorinta de pocainta ci dorinta lui era sa nu i se intample nimic din ce a zis Petru. Mustrarea lui Petru e cat se poate de elocventa si mai mult e o profetie asupra a ceea ce avea sa faca Simon magul
Simon magul era un pagan,Pavel in majoritatea epistolelor sale avertizeaza asupra ereziilor care au inceput sa lucreze in cadrul bisericii. Aceste erezii veneau de la Simon magul care
folosindu-se de botezul lui, se numea pe el crestin dar nu era si ducea lumea in ratacire.
Ar fi multe de povestit despre acest Simon magul si impactul ereziilor de-a lungul secolelor ce au urmat dar ce voiam sa spun e faptul ca nu trebuie sa iei ca si invatatura ceea ce spunea acest om. Chiar daca Simon il roaga pe Petru sa se roage pentru el nu inseamna ca asta e invatatura Bibliei ci doar opinia lui simon care credea ca dc Petru se roaga el va scapa de pedeapsa lui Dumnezeu.Si din pacate asta e si opinia multora din ziua de azi care cred ca pot trai in pacat si daca se roaga cineva(preot etc) pt ei gata vor fi iertati.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum raspunde Dumnezeu rugaciunilor? anna21 Generalitati 56 24.01.2012 11:25:03
Despre viclenia sectantilor georgel23c Secte si culte 3892 03.10.2011 10:49:18
Dumnezeu raspunde omului credincios crissta Intrebari utilizatori 4 02.12.2010 19:04:42