![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred in Dumnezeu asa cum cred in rasaritul soarelui. Nu pentru ca Il vad ci pentru ca vad tot ce atinge C.S Lewis
desigur credinta fara fapte nu te poate defini precum crestin.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intr-una din rugaciunile de seara, a Sfantului Antioh, cerem lui Dumnezeu tocmai puterea de a iubi Crucea lui Hristos: "...Lumineaza mintea mea cu lumina intelegerii Sfintei Evangheliei Tale, sufletul meu cu dragostea Crucii Tale, inima mea cu curatia cuvintelor Tale...". |
|
||||
|
||||
![]()
De aici cred ca vine imposibilitatea omului de a trai suferinta pana la capat, ca nu-L traieste pe Dumnezeu ca Tata, iar singur, ramane robit de suferinta, ba chiar se revolta impotriva lui Dumnezeu.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Hristos nu patrunde in inima noastra decat dupa ce-am facut din ea cruce". "Usa Imparatiei lui Dumnezeu este in forma de cruce. Nu intri prin ea decat rastignit". Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
Omul fuge de cruce si totusi se rastigneste mereu,pacatuind si uitand ca pe Iisus mereu "il rastignesc crucii " neiubirea noastra si greselile din noi....
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce inseamna? | VladCat | Spiritualitatea ortodoxa | 42 | 17.12.2011 00:11:19 |
Ce inseamna? | florin.oltean75 | Generalitati | 8 | 24.07.2011 10:59:13 |
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta | I.Calin | Generalitati | 2 | 17.01.2011 20:21:42 |
Ce inseamna sa fii crestin? | maria-luisa | Generalitati | 31 | 12.02.2010 23:18:19 |
|