![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce munca pe bani putini? Eu am vrut sa muncesc in domeniul in care eram pregatita, nu ma interesa salariul, dar am avut surpriza ca banii NU-mi acopereau nici benzina (locul de munca era in afara orasului). Si desi as fi putut fi utila unor orfani, a trebuit sa renunt ca NU era sa cer bani parintilor sa ajung la munca. Asa ca adio munca in domeniu. Pt sotul meu a fost mai greu ca a investit mult in pregatirea lui de medic si NU a gasit deloc de munca! Asa ca a aplicat in strainatate.. Acum iar a schimbat locul de munca si nu-mi vine sa cred cum curgeau ofertele- am scos telefonul din functiune ca era prea insistent.. Si in Rom NU a gasit Nimic de lucru!!!! Altcineva cunoscut a cautat trei ani post juridic! Plangea zilnic. A aplicat intr-o zi la haga si in doua zile au sunat-o... A zis saraca ca NU are bani de drum.. I-au platit totul si imediat au angajat-o. Acelasi om care lua suture in Rom. Asa ca e aberant sa spui ca e bun sistemul! Multi cunoscuti NU au avut nici o Sansa in Rom si lucreaza acum afara. (scuze pt errors, editez pe telefon) |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Valoarea celorlalte metale rare de la Rosia Montana | Laura19 | Generalitati | 74 | 24.10.2013 02:16:36 |
| Izvorul Tamaduirii | sensir1 | Intrebari utilizatori | 0 | 29.04.2011 12:04:27 |
| Credinciosii celorlalte religii sunt comndamnati?!? | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 58 | 26.01.2011 10:48:17 |
| Izvorul Tamaduirii | liviupopa | Intrebari utilizatori | 3 | 09.04.2010 17:45:30 |
| Izvorul Tamaduirilor | alinnasser2010 | Generalitati | 1 | 08.04.2010 19:09:01 |
|
|