![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma refer la faptul ca Fecioara Maria nu a facut pacate spre deosebire de apostoli (inteleg ca s-au cait). De exemplu lepadarea lui Petru, necredinta lui Toma... si totusi mi se pare ca o considera, pe treapta ierarhica, sub sfintii apostoli.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Cand le scrie celor din Roma, Sfantul Apostol Pavel spune: "am primit harul si apostolia, ca sã aducem, pentru Numele Lui, la ascultarea credintei pe toate Neamurile, între care sunteti si voi,(Romani 1:5,6) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
O mare parte din Apostoli, erau analfabeti pt ca nu au scris nimic...poate ca erau si surdo-muti.... Tu crezi ca toata invatatura lui Hristos sta in Biblie? Citat:
Si care epistola e adresata Romanilor, ca Romanilor mi-ai aratat?
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aducem cinstire Maicii Domnului ascultand de singura invatatura pe care ne-a lasato: "Sa faceti orice va va zice (EL - Mantuitorul)"- Ioan 2:5. De asemenea, nu uitam ca Maica Domnului a dat nastere Pruncului Iisus. Daca gresesc cu ceva, aratati-mi din epistolele Sfintilor Apostoli (contemporani cu Maica Domnului) cum trebuie sa o cinstesc. Promit sa fac intocmai. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Pune manutza pe cartile de Istorie a crestinismului si vezi cum cinstea Biserica pe Maica Domnului...si nu asculta de pastorul de la adunare, ca ala chiar daca stie care este adevarul, de orgolios ce este nu cedeaza!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Toata invatatura care duce la mantuire se gaseste in Sfanta Scriptura. "din pruncie cunosti Sfintele Scripturi, care pot sã-ti dea întelepciunea care duce la mîntuire, prin credinta în Hristos Isus." (2 Timotei 3:15) Ca sa o scurtam, va recomand Epistola de dragoste a lui Dumnezeu, catre toti oamenii: Sfanta Scriptura. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu vreau sa am o credinta apostolica nu istoriceasca.
P.S. Asta nu inseamna ca nu citesc istorie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ti se pare ca Ev. scrisa de Matei seamana cu scrierea lui Iuda?... Dragutule, vezi ca nu am 2 clase primare sa ma poti lua cu abureli...pe aia de la gradinita ii poti prosti cum vrei tu... Citat:
Cand s-a scris prima carte a NT? Pavel ii spune lui Timotei sa "tina drep[tarul cuvintelor sanatoase pe care le-a auzit" (II Timotei 1, 13) de la el ... aceste cuvinte incredintate lui Timotei de catre Pavel, trebuiau transmise la oameni credinciosi care sa se priceapa a invata si pe altii (II Timitei 2,2). Sfanta Scriptura e cartea mea de capatai...a ta nu stiu ce este: ori pliantul pe care ti-l da pastorul dupa "scoala de sabata", ori brosura "crestina" pe care vi le imparte la fiecare Evanghelizare pastorii...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum raspunde Dumnezeu rugaciunilor? | anna21 | Generalitati | 56 | 24.01.2012 11:25:03 |
Despre viclenia sectantilor | georgel23c | Secte si culte | 3892 | 03.10.2011 10:49:18 |
Dumnezeu raspunde omului credincios | crissta | Intrebari utilizatori | 4 | 02.12.2010 19:04:42 |
|