Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie
NU E GREU...dar n-are sens.....Reciteste pe fiecare topic unde cineva enunta ceva despre evrei....si vei gasi MEREU...expresii ca "jidani", "porci de jidani"....ca evreii sunt cei mai rai oameni de pe Terra...Nu e clar? Atitudinea , limbajul jignitor la adresa unei natii...denota exact ce ti-am definit indirect...Asa ca....scuza-ma....degeaba te faci ca nu pricepi...Eu nu-mi mai ripsipesc timpul cu tine!
|
Pai nu exista anti-semitism in sensul asta... poate anti-evreism... fiindca evreii nu sunt singurul popor semit.. insusi improprierea singulara a semitismului de catre evreii e un fals si un act de rasism.. ce se intampla in Orientul Mijlociu e "razboi" al semitilor cu semiti... evreii si ei fiind "anti-semiti" . Cat despre limbajul "jignitor" pe motive religioase, nu cred ca poate fi catalogat ca anti-evreism... Atunci si evreii din Sfanta Carte sunt anti-evreii.. Stii ce faceau evreii cu pruncii crestini pana nu de mult si poate o fac si astazi?Omoruri ritualice prin chinuri.. Sunt nenumarate cazuri.. Din punctul acesta de vedere mi se pare normal sa fim "anti-evrei" .. Adica intoleranti la astfel de acte criminalice religioase... Mi se pare normal sa nu fim de acord cu genul asta de acte... Sa nu mai vb de ce se mai intampla si in Palestina astazi... ce fac evreii cu arabi si cum vandalizeaza Biserici s.a.m.d.. am vazut odata la stiri ca s-a luat la harta un evreu cu un arab si a inceput evreul sa dea cu masina peste el, inainte si inapoi, ca si cum ar fi ne-om arabul, ce ne-om , chiar ne-animal... nici cu animalul nu te poti purta asa... trecea cu masina inainte si inapoi peste el.. iti dai seama ce putea fi in inima evreului aluia... Aceiasi evrei care sunt si autorii morali ai rastignirii lui Hristos.. si nu numai ci si autori ai martirajelor crestine.. Ei i-au indepartat pe crestini din Palestina.. ei sunt anticristi.. anticrestini... a fi impotriva anti-hristilor si comportamentului antihrist mi se pare normal.. a nu fi de acord cu acestea mi se pare normal... a le da pe fata nu mi se pare gresit... daca asta inseamna ca suntem anti-evreii atunci toti sfintii Scripturii sunt anti-evrei.. Si toata treaba asta cu "anti-semitismul" mie mi se pare ca seamana cu asta ce e acum cu tiganii si rromi.. o tiganeala.. ba si mai mult decat atat o victimizare perversa..