Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2011, 13:05:45
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Wink

Pai uite-te si la tine numai cum judeci evreii....si este chiar destul...Ca sa nu mai vorbesc de ce am citit pe aici pe forum, ca lumea ar duce-o bine fara ei(evrei)...cand nu sunt facuti jidani, ca ar fi ok sa nu mai existe Israelul....etc...
ps. Uiti ceva...nu trebuie sa dovedesc ceva ce oricum EXISTA , ca altfel nu s-ar vorbi despre asta .....citeste atent....si vei vedea....asta daca vrei sa vezi...

Numai bine...nu are sens sa continuam...ca devine stufos totul si ne departam de adevar...
Reply With Quote
Vechi 08.02.2011, 13:14:32
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Pai uite-te si la tine numai cum judeci evreii....si este chiar destul...Ca sa nu mai vorbesc de ce am citit pe aici pe forum, ca lumea ar duce-o bine fara ei(evrei)...cand nu sunt facuti jidani, ca ar fi ok sa nu mai existe Israelul....etc...
ps. Uiti ceva...nu trebuie sa dovedesc ceva ce oricum EXISTA , ca altfel nu s-ar vorbi despre asta .....citeste atent....si vei vedea....asta daca vrei sa vezi...

Numai bine...nu are sens sa continuam...ca devine stufos totul si ne departam de adevar...
daca exista de ce ti-e asa de greu sa dovedesti?
Reply With Quote
Vechi 08.02.2011, 13:43:52
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Smile

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
daca exista de ce ti-e asa de greu sa dovedesti?
NU E GREU...dar n-are sens.....Reciteste pe fiecare topic unde cineva enunta ceva despre evrei....si vei gasi MEREU...expresii ca "jidani", "porci de jidani"....ca evreii sunt cei mai rai oameni de pe Terra...Nu e clar? Atitudinea , limbajul jignitor la adresa unei natii...denota exact ce ti-am definit indirect...Asa ca....scuza-ma....degeaba te faci ca nu pricepi...Eu nu-mi mai ripsipesc timpul cu tine!
Reply With Quote
Vechi 08.02.2011, 13:51:44
cristinadaciana
Guest

Implicit

Citat:
NU E GREU...dar n-are sens.....Reciteste pe fiecare topic unde cineva enunta ceva despre evrei....si vei gasi MEREU...expresii ca "jidani", "porci de jidani"....ca evreii sunt cei mai rai oameni de pe Terra...Nu e clar? Atitudinea , limbajul jignitor la adresa unei natii...denota exact ce ti-am definit indirect...Asa ca....scuza-ma....degeaba te faci ca nu pricepi...Eu nu-mi mai ripsipesc timpul cu tine!
Sa nu uitam de pretentia "DOVEDESTE ! " care insoteste raspunsurile lui... Parca am fi inculpati si trebuie sa "dovedim" "judecatorulul suprem" de pe acest forum .
Reply With Quote
Vechi 08.02.2011, 14:25:00
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:
Pai nu exista anti-semitism in sensul asta... poate anti-evreism... fiindca evreii nu sunt singurul popor semit.. insusi improprierea singulara a semitismului de catre evreii e un fals si un act de rasism.. ce se intampla in Orientul Mijlociu e "razboi" al semitilor cu semiti... evreii si ei fiind "anti-semiti" . Cat despre limbajul "jignitor" pe motive religioase, nu cred ca poate fi catalogat ca anti-evreism... Atunci si evreii din Sfanta Carte sunt anti-evreii.. Stii ce faceau evreii cu pruncii crestini pana nu de mult si poate o fac si astazi?Omoruri ritualice prin chinuri.. Sunt nenumarate cazuri.. Din punctul acesta de vedere mi se pare normal sa fim "anti-evrei" .. Adica intoleranti la astfel de acte criminalice religioase... Mi se pare normal sa nu fim de acord cu genul asta de acte... Sa nu mai vb de ce se mai intampla si in Palestina astazi... ce fac evreii cu arabi si cum vandalizeaza Biserici s.a.m.d.. am vazut odata la stiri ca s-a luat la harta un evreu cu un arab si a inceput evreul sa dea cu masina peste el, inainte si inapoi, ca si cum ar fi ne-om arabul, ce ne-om , chiar ne-animal... nici cu animalul nu te poti purta asa... trecea cu masina inainte si inapoi peste el.. iti dai seama ce putea fi in inima evreului aluia... Aceiasi evrei care sunt si autorii morali ai rastignirii lui Hristos.. si nu numai ci si autori ai martirajelor crestine.. Ei i-au indepartat pe crestini din Palestina.. ei sunt anticristi.. anticrestini... a fi impotriva anti-hristilor si comportamentului antihrist mi se pare normal.. a nu fi de acord cu acestea mi se pare normal... a le da pe fata nu mi se pare gresit... daca asta inseamna ca suntem anti-evreii atunci toti sfintii Scripturii sunt anti-evrei.. Si toata treaba asta cu "anti-semitismul" mie mi se pare ca seamana cu asta ce e acum cu tiganii si rromi.. o tiganeala.. ba si mai mult decat atat o victimizare perversa..
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cu si despre Parintele Teofil : "Intalniri cu oameni iubitori de Dumnezeu" cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 72 09.04.2019 01:15:22
Protestantii sau ''pocaitii'' Templier Knight Secte si culte 21 01.02.2015 21:20:51
Au protestantii si neoprotestantii o Traditie proprie? Florin-Ionut Secte si culte 90 14.02.2012 13:25:48
Conferinte ortodoxe / intalniri cu oameni de cultura Florin-Ionut Mari Duhovnici si predicile lor 0 11.10.2008 18:07:05
Patriarhul Daniel si protestantii olivian Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 268 09.04.2008 11:49:20