Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2011, 12:24:10
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Implicit

A fost ingropat Gary Moore...nu ozzy...pe care nu-l agreez nici eu....Nu te aprinde asa fratele meu, cu drag ti-o spun....Roaga-te sa-l ierte Dumnezeu....sa te ierte si pe tine ca-l judeci atat, si hai sa punem punct.....Ca cine stie ce lista de pacate ne vor fi gasite si noua dupa ce murim....Doamne ajuta!
Vechi 08.02.2011, 12:27:27
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Implicit

Am vrut sa scot in evidenta talentul care este plans aici,ca odata cu omul era regretul si dupa talentul care nu va mai compune asa mari opere.
Deci acest talent,mie personal nu imi foloseste,si as putea afirma ca pentru majoritatea face mai mult rau decat bine....

Deci nu e vorba de om aici,ci de ce a lasat in urma...
Vechi 08.02.2011, 12:28:51
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Sa fiu iertata OM BUN....dar in privat mi-ai scris ca mi-as fi insusit semnatura ta...

Citat:
Salutare:
Imi cer scuze, dar nu rezist sa nu-ti pun o intrebare: de unde te-ai inspirat cand ti-ai ales semnatura? L-ai cunoscut candva pe cel care-a gandit-o intai?

Nu e un repros, dimpotriva chiar.

O seara binecuvantata, iti doresc!
Nu stiu unde vezi tu repros in mesajul meu!... Speram sa fii cineva venit ca si mine, de pe alte "meleaguri"... Nu era vorba de drept de autor, ci de o usoara melancolie fata de niste vremuri demult apuse. Sunt convins ca or mai fi gandit si altii la fel si imi pare rau ca nu gasesc acum acel mesaj prin care dezvoltam ideea si-mi insuseam semnatura, dar eu ma refeream la ce a reprezentat - pentru - mine aceasta reflectie, vreme indelungata si ce inca mai inseamna!
Iarta-ma, te rog. Chiar n-am vrut sa te supar.
Vechi 08.02.2011, 12:38:02
Banned

Smile Omule bun

Dar nu m-ai suparat...Iarta-ma daca asa a sunat! Poate sunt putin mai recalcitranta pt m-am plictisit de atacuri gratuite...Chiar mi-ar fi placut sa-ti cunosc filosofia pe marginea semnaturii cum sa-i zic acum? Comuna?

ps. m-am ofuscat gasind pe net un blog....semnat jurnal de zbor....exact titlul initial al unui volum de-al meu...Plus niste referiri clar exprimate prin jocuri de cuvinte ce ma definesc....Insa cineva mi-a declarat sec...ca asa e pe net...toti isi insusesc ce le place....Eu nu procedez astfel....iar in postari pe siteuri literare , candva in demult, semnam cu semnatura de azi sau cu "sunt un respiro, pauza prin respirartia nemuririi"....

ps.in plus.....in conversatii ceva mai vechi dintre noi doi....rezonam chiar ff bine...nu ma schimb eu atat de usor !
Vechi 08.02.2011, 12:44:59
Banned

Implicit

Sa ne spuna cunoscatorii Gary Moore,ce mesaj este in melodia "Cold day in hell"...

Ca sa avem si noi ce invata de la acest mare talent muzical....
Vechi 08.02.2011, 12:47:47
Banned

Wink

Daniel777....fie ca tine, multumit? Fiecare il considera cum doreste...doar sa nu uiti ca si tu esti muritor...Te salut si nu mai continui...
Vechi 08.02.2011, 12:49:46
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Implicit

Lasati dom'le omul sa se odihneasca, caci are cine sa-i tina seama acum...
Asa s-a facut si cu bietul Michael si cu Daiana, au sarit " crestinii " la gatul lor inert .
Cand aud astfel de remarci, imi vine sa nu fiu de nici o culoare, ci doar un biet om care stie doar ca l-a harazit Dumnezeu pe pamant.
Oricum, " nu sunt de nici o culoare ", caci nu mi-am pus isigna in piept. Niciodata nu o sa pot remarca un crestin dupa denumire , dupa ochi sau dupa ce trancaneste...ci, dupa omenia care, Slava Domnului, inca nu am numit-o ortodoxa, sau catolica, sau penticostala, sau mai stiu eu ce denumire " trecatoare "...
Vechi 08.02.2011, 12:52:14
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Daniel777....fie ca tine, multumit? Fiecare il considera cum doreste...doar sa nu uiti ca si tu esti muritor...Te salut si nu mai continui...
Oi fi si eu muritor,nu am alta pretentie,insa ma gandeam sa reflectez,daca e bine ca un om sa lase in urma o muzica satanica,si apoi crestinii sa-i aduca un omagiu la sfarsitul vietii...
Vechi 08.02.2011, 12:58:44
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Implicit

http://www.youtube.com/watch?v=4O_YMLDvvnw
melodia care-mi place mie...
Vechi 08.02.2011, 13:00:22
Banned

Implicit

As vrea sa lamuresc care e scopul interventiei mele de pe acest topic.

Inteleg si eu ca a murit un om si acel om are dreptul la clementa.

Insa ,mesajul dat cuprinde in el altceva.Se refera la opera sa,la personalitatea sa,si ne invita sa ascultam post mortem din muzica sa,ceea ce nu o vad ca pe un lucru bun.

Atasamentul fata de acesti cantareti,fata de muzica lor,care nu mi se pare benefica pentru crestini.

A asculta pe Michael Jackson,pe Gary Moore,sau a lua drept model pe lady Diana,nu mi se par demne de un crestin.

Problema asta e ,ca la asa zisa comemorare,in spatele ei se ascunde,sau se arata,si o atractie pentru valorile lasate de acestia.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A murit Jean Constantin - Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca maria32 Stiri, actualitati, anunturi 24 31.05.2010 14:08:00