Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.02.2011, 15:12:05
Ana.Maria.
Guest

Implicit

mie mi se pare ca nenea Templier Knight deschide la threaduri non-stop....nu comenteaza nimic....doar sta si se uita la cum se cearta altii... stiu, ca si eu am cazut in capcana...

Last edited by Ana.Maria.; 07.02.2011 at 15:15:11.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 15:14:23
o nestiutoare_
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana.Maria. Vezi mesajul
mie mi se pare ca nenea Templier Knight deschide la theaduri non-stop....nu comenteaza nimic....doar sta si se uita la cum se cearta altii... stiu, ca si eu am cazut in capcana...
Si bine ar fi sa nici nu existe certuri...
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 15:22:53
Templier Knight's Avatar
Templier Knight Templier Knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.11.2010
Locație: Unknown
Religia: Ortodox
Implicit sa'tare

Citat:
mie mi se pare ca nenea Templier Knight deschide la threaduri non-stop....nu comenteaza nimic....doar sta si se uita la cum se cearta altii... stiu, ca si eu am cazut in capcana...
Ei... nu e asta :)) doar ca in fiecare zi vad , aud lucruri care ma intereseaza si care nu prea le stiu , asa deschid cate un topic , si din fire nu sunt prea bagaret , adik nu fac comentarii inutile celorlalti , decat daca e nevoie , intelegi?
Vechi 07.02.2011, 15:31:15
Ana.Maria.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Templier Knight Vezi mesajul
Ei... nu e asta :)) doar ca in fiecare zi vad , aud lucruri care ma intereseaza si care nu prea le stiu , asa deschid cate un topic , si din fire nu sunt prea bagaret , adik nu fac comentarii inutile celorlalti , decat daca e nevoie , intelegi?
bine, cum spui tu. Scuze!
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 15:33:59
Templier Knight's Avatar
Templier Knight Templier Knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.11.2010
Locație: Unknown
Implicit

Citat:
bine, cum spui tu. Scuze!
Ei nu- i nimic , stai linistita , nu m-am suparat :P
Vechi 08.02.2011, 12:06:58
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Implicit Enoh6

Din ce mai stiu eu...uriasii au rezultat din imperecherea unor ingeri cu fiicele omului , pt le-au vazut frumoase si le-au placut....Gresesc?

Enoh , capitol 6 : ‘'Venise o vreme cind copiii oamenilor se inmultisera si in acele zile li se nascusera fiice frumoase si pline de gratie. Si ingerii (veghetorii), copiii cerului ,le-au vazut si au poftit dupa ele, si si-au spus intre ei:'' Veniti, sa ne alegem femei dintre oameni si sa avem copii cu ele''

"Aceasta poate sa insemne o interventie a lui satana si a ingerilor cazuti in poluarea genetica a omenirii.,amestecind saminta lor cu saminta oamenilor . Cartea lui Enoh evoca pe larg aparitia uriasilor pe pamint."
Reply With Quote
Vechi 08.02.2011, 13:53:46
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Din ce mai stiu eu...uriasii au rezultat din imperecherea unor ingeri cu fiicele omului , pt le-au vazut frumoase si le-au placut....Gresesc?
Ingerii nu au trup, deci nu au ce sa imperecheze. Fiicele oamenilor erau cei din urmasii lui Cain, iar fii lui Dumnezeu ceilalti
Reply With Quote
Vechi 08.02.2011, 19:32:15
padrevicentiu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Ingerii nu au trup, deci nu au ce sa imperecheze. Fiicele oamenilor erau cei din urmasii lui Cain, iar fii lui Dumnezeu ceilalti
Cineva a citit cu atentie...Bravo Catalin
Reply With Quote
Vechi 08.02.2011, 21:23:21
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Implicit pt Catalin2

"Confirmarea in Geneza 6:1 ,2: ‘' Cind au inceput oamenii sa se inmulteasca pe fata pamintului , si li s-au nascut fete, FIII Lui Dumnezeu au vazut ca fetele oamenilor erau frumoase; si din toate si-au luat de neveste pe acelea pe care si le-au ales''Aceasta unire nefireasca intre fiii Lui Dumnezeu si fetele oamenilor aduce imediat hotarirea lui Dumnezeu in versetul urmator Geneza 6: 3 :'' Atunci Domnul a zis: ‘'Duhul Meu nu va ramine pururea in om, caci si omul nu este decit carne pacatoasa; totusi, zilele lui vor fi de o suta douazeci de ani ‘'

Toate acestea se intimplau inaintea Potopului hotarit de Dumnezeu pentru a curata pamintul de monstruozitatile jumatate om jumatate ingeri cazuti, aparute prin modificari genetice, potop din care au scapat doar Noe si familia lui."

Sa nu fie REAL ce sta scris in Biblie? WoooooW

citeste si :sushristos.org/uriasii-cartea-lui-enoh-si-biblia-despre-uriasi.html
Reply With Quote
Vechi 08.02.2011, 21:29:56
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Implicit

Pfuu... s-a ajuns sa se vorbesca de "imperecherea" ingerilor cu oamenii...
Asta chiar ca nu credeam ca imi va fi dat sa aud...
Ingeri desavarsiti sa ajunga sa cada prada "dorintei carnale"
Mai aveti multe enormitati din astea de evocat??