![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Exemplele simplifică mereu înțelegerea. Am o bătătură. Este ceva care se opune senzației de bine a piciorului meu. Deci, sufăr. Dar asta nu este un rău moral. Nu este un rău cu "r" mare. Alt caz: tocmai mi-am înșelat nevasta. Nu mă simt rău cu "r" mic, ci chiar mă simt bine. E o plăcere așa de diferită de durerea dată de bătătură ! Dar sufletul meu este în stare căzută. Deși eu mă simt subiectiv bine, e Rău. Citat:
Citat:
Libertatea este dar de la Dumnezeu și una dintre cele 4 asemănări ale noastre cu El (alături de suflet, de rațiune și de nemurire). El respectă libera alegere a oamenilor, de a trăi bucurându-se împreună cu El, sau de a trăi departe de El. Iar a trăi departe de El înseamnă a trăi departe de izvorul Binelui. Înseamnă Răul.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 07.02.2011 at 00:28:28. Motiv: completare. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu raspunde omului credincios | crissta | Intrebari utilizatori | 4 | 02.12.2010 19:04:42 |
Dumnezeu vrea sa omoram oameni? | rightful8912 | Din Vechiul Testament | 52 | 22.11.2010 08:20:23 |
Alegerea lui Dumnezeu sau a omului? | Arcanum | Botezul | 3 | 28.10.2007 20:22:41 |
|