Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2011, 14:42:38
colaps3's Avatar
colaps3 colaps3 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.01.2011
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Da, e creștină.
Dacă tu simți că ar motiva-o să vină, atunci sigur, arată-i. Dacă, însă, tu crezi că ar depărta-o mai tare, atunci nu-i arăta.

Tu o cunoști cel mai bine pe ea (firea, sensibilitatea) ca să poți lua această decizie.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, masoneriei, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului, părăsirii patriei și a venirii antihristului de papă în România!

Semnați petiția împotriva venirii diavolului de papă în România! - http://www.petitieonline.ro/petitie/...p66477055.html
Reply With Quote
Vechi 06.02.2011, 14:48:10
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps3 Vezi mesajul
Dacă tu simți că ar motiva-o să vină, atunci sigur, arată-i. Dacă, însă, tu crezi că ar depărta-o mai tare, atunci nu-i arăta.

Tu o cunoști cel mai bine pe ea (firea, sensibilitatea) ca să poți lua această decizie.
Nu știu cum ar reacționa, dar mă gândesc să încerc.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2011, 14:51:23
colaps3's Avatar
colaps3 colaps3 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.01.2011
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Nu știu cum ar reacționa, dar mă gândesc să încerc.
Testează-i mai întâi ascultarea. Întreab-o dacă ar da sau nu ascultare de o regulă a Bisericii(pe care o găsește din întâmplare) care necesită ca ea să se schimbe. Și apoi să te bazezi pe acest răspuns.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, masoneriei, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului, părăsirii patriei și a venirii antihristului de papă în România!

Semnați petiția împotriva venirii diavolului de papă în România! - http://www.petitieonline.ro/petitie/...p66477055.html
Reply With Quote
Vechi 06.02.2011, 14:55:21
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps3 Vezi mesajul
Testează-i mai întâi ascultarea. Întreab-o dacă ar da sau nu ascultare de o regulă a Bisericii(pe care o găsește din întâmplare) care necesită ca ea să se schimbe. Și apoi să te bazezi pe acest răspuns.
I-am spus odată, într-un context, că-i păcat ca soții să se unească în post și de sărbători și a părut receptivă.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Pomelnic , acatist spre_rasarit Generalitati 22 12.07.2013 19:30:15
Inscriere pentru pomelnic N.Priceputu Stiri, actualitati, anunturi 22 27.10.2012 21:17:23
Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ LapetiteMoc Slujba inmormantarii 22 03.08.2011 03:41:54