![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Da ! Să nu deviem de la fondul problemei. Destul cu lecțiile de gramatică ! Important este să nu mai răspunde-m sectanților !
|
|||
|
|||
![]()
Un sectant a ironizat-o pe Maria, iar eu i-am răspuns, credeți că n-am făcut bine?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu este o greseala, doar ca trebuie sa pleci de la premisa ca oricare comentariu al tau, contrar ideilor lui, nu va avea impact.
|
|||
|
|||
![]()
Aici nu m-am gândit la convingere, ci la faptul c-a jignit-o pe Maria, m-am gândit că trebuie să iau atitudine.
|
|
||||
|
||||
![]()
Sunt de acord cu tine. Nu vad nimic condamnabil!
|
|||
|
|||
![]()
Ai facut bine atata timp cat n-ai raspuns printr-o alta jignire.
|
|
|||
|
|||
![]()
crestinul intotdeauna intoarce obrazul daca este lovit.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai una este sa o jigneasca pe Fecioara Maria si alta sa ne jigneasca propria persoana.
|
|||
|
|||
![]()
Nu știu, am spus că dacă n-o respectă pe Maria, nu-L respectă pe Iisus. Se pune la jigniri?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nuuu. Recunosc ca eu nu m-as fi putut abtine .
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum raspunde Dumnezeu rugaciunilor? | anna21 | Generalitati | 56 | 24.01.2012 11:25:03 |
Despre viclenia sectantilor | georgel23c | Secte si culte | 3892 | 03.10.2011 10:49:18 |
Dumnezeu raspunde omului credincios | crissta | Intrebari utilizatori | 4 | 02.12.2010 19:04:42 |
|