![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Scuze dar asa dupa ureche ....si eu pot spune ca nu-mi place Gershwin...pt nu diger stilul sau, dar stiu despre el din manualul de muzica si apoi mi-a spus si mama care este muzicolog si chiar si tata , care desi nu e muzician, nu-l place pe gershwin....dar asta stii ce inseamna? Woow.....ma abtin ...diferenta este insa , ca pana la a nu-mi place mie acest copozitor, am ascultat tot ce s-a putut , am analizat, am tras concluzii si APOI mi-am format o opinie PROPRIE ! Sper ca prinzi mesajul....Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
mie imi place George Gershwin :) |
|
||||
|
||||
![]()
camy....te rog frumos......cum poti poti sa-l contrazici pe calator in ploaie?cum de ai tupeul asta in tine?citatele lui.......te lasa fara cuvinte.CATA INTELEPCIUNE,DOMNULE!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur de ce spui, sincer! Personal am reusit sa rezonez doar cu 2 bucati Rhapsody in blue si Preludiile pt pian.....Inseamna ca esti meloman! Ma bucur mult !
|
|
|||
|
|||
![]()
Uitasem, mi-a placut mult si citatul...Multumesc !
|
|
|||
|
|||
![]()
Îmi place de Toma de Aquino, după ce a fost filozof creștin, deci oricum mai bun ca alți filozofi, a zis la un moment dat că nu mai scrie pentru că i se pare că tot ce a scris "sunt paie". Sunt sigură că în acel moment relația sa cu Dumnezeu a urcat pe o altă treaptă, mai înaltă, ceea ce l-a făcut să conștientizeze deșertăciunea filozofiei.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar am doua CDuri cu el si cu Rubinstein si imi plac mult. |
|
|||
|
|||
![]()
Arthur Rubinstein, woow un pianist de exceptie....Te invidiez...Eu...acu chiar "ma laud"...am ceva inregistrari minunate cu Dinu Lipati la pian si George Georgescu dirijor...Sunt nepretuite pt mine....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
adevar sau superstitie?! | ovidiu.mihai05 | Generalitati | 4 | 07.10.2011 07:48:54 |
Credinta, habotnicie, obiectivitate | Traditie1 | Teologie si Stiinta | 49 | 20.05.2010 10:36:44 |
Adevar sau Fictiune? | ElusiveWolf | Generalitati | 21 | 01.09.2009 01:27:29 |
Minciuna sau adevar? | silverstar | Generalitati | 32 | 24.04.2009 23:04:50 |
Cat adevar este in.... | mara2008 | Slujba inmormantarii | 11 | 15.03.2009 21:36:23 |
|