![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PS: Nici nu spusesem că ai afirmat că Adevărul nu e unic, înainte de mesajul acela cu "NU am afirmat..." |
|
||||
|
||||
![]()
gabriel,ce nu ai inteles?george pruteanu(sau pippo?nu mai fac diferenta)trebuie sa mai puna un "adevar" la biblie.dar cine esti,mai gabriele, sa-i spui ca Hristos este adevarul?nu,draga!trebuie sa mai completeze pippo,ca biblia sa fie completa.si dupa cum am citi,pippo se intristeaza foarte repede si profund........of,doamne!ce induiosat sunt.iar imi dau lacrimile.plang destul de des la postarile unor "intelectuali" desavarsiti,care ne lumineaza pe noi,nestiutorii
|
|
|||
|
|||
![]()
..parca esti Mircea Solcanu, asa te miauni...
|
|
||||
|
||||
![]()
mircea solcanu?hai,mai!fii serioasa
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
oooo,da!filozofia nu prosteste.....
|
|
|||
|
|||
![]()
...sigur ca nu....dragule, asta doar daca cel care se crede destept....nu este deja.....p...t...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce vrei și tu, niciodată n-am înțeles rostul filozofiei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai ai timp Camy....esti tanara...Dar cati filozofi cunosti si cate carti in sensul asta ai citit?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe cei din manualul de filozofie și mi-a ajuns. Mi-a mai zis și tata, profesor de științe socio-umane, despre tot felul de filozofi. Iar mama, care chiar a citit multă filozofie, îmi împărtășește opinia.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
adevar sau superstitie?! | ovidiu.mihai05 | Generalitati | 4 | 07.10.2011 07:48:54 |
Credinta, habotnicie, obiectivitate | Traditie1 | Teologie si Stiinta | 49 | 20.05.2010 10:36:44 |
Adevar sau Fictiune? | ElusiveWolf | Generalitati | 21 | 01.09.2009 01:27:29 |
Minciuna sau adevar? | silverstar | Generalitati | 32 | 24.04.2009 23:04:50 |
Cat adevar este in.... | mara2008 | Slujba inmormantarii | 11 | 15.03.2009 21:36:23 |
|