![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Eu am avut la un examen de invatat 300 de subiecte.Nu am invatat 3.Mi.a picat unul din acelea 3.
La alt examen am invatat 5 cursuri din 13.Mi.au picat 4 subiecte din 5 exact din ceea ce am invatat Deci cred ca Dumnezeu vrea sa fii perseverent si sa inveti constant.Incercarile astea sunt ca sa te smeresti si ca sa nu iti atribui tie meritul de a lua nota buna cand inveti.Nu.i asa ca te smeresti cand vezi ca te duci mai putin pregatit ,dar iei nota buna? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Acuma cand ma duc la examen, fara sa invat, ma bazez numai pe rugaciunea facuta, nici azi nu credeam ca trec. n-am scris nici o treime bine, nici probleme n-am facut...si am luat, cu rugaciunea facuta miercuri, desigur :) Last edited by Ana.Maria.; 04.02.2011 at 20:54:28. |
|
|
|||
|
|||
|
No gata!
Toti studentii/elevii pe pozitii.E timpul dezvaluirilor. Care ce a mai patit pe la examene:)). |
|
|
||||
|
||||
|
Mi-aduc aminte de bac... Doamne,nu am invatat absolut nimic
|
|
|
|||
|
|||
|
Si eu vreau:))...
Dumnezeu cu mila!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce sincera-i Melissa! Cred ca se mai trec si examene pe ochi frumosi... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In timpul scolii am avut toate notele in afara de 1. La informatica aveam la un moment dat un 5 si apoi am luat un 2 EDIT: si eu aveam note proaste la religie. Si la purtare... am avut 7. Last edited by Raoul; 04.02.2011 at 21:17:29. |
|
|
||||
|
||||
|
Cu mama ?? :)
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, masoneriei, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului, părăsirii patriei și a venirii antihristului de papă în România! Semnați petiția împotriva venirii diavolului de papă în România! - http://www.petitieonline.ro/petitie/...p66477055.html |
|
|
|||
|
|||
|
vrei sa zic de bac? am dat ca varza la fizica, m-am incapatanat toata sa dau fizica, si habar n-aveam fizica, la examen incepusem sa ma panichez toata, mai aveam putin si imi venea rau, nu stiam nimic. la rezultate nici numele nu mi l-am vazut (eram ultima) primu lucru pe care mi-a cazut ochii a fost nota 5 fix la fizica. in clipa aia cred ca eram cea mai fericita de pe pamant!
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 20:28:25 |
| "foarte ciudat" | annajanette | Generalitati | 369 | 16.05.2010 14:53:45 |
| ciudat | alex00 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 01.02.2010 21:42:22 |
|
|