Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.02.2011, 13:54:28
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bob2909 Vezi mesajul
Pai si eu am spus acelasi lucru:
Nici eu si cred ca nici Maris, nu incercam sa aratam ca ai vrut sa spui altceva, doar ca nu era chiar deslusita esenta, nu era pe instelesul meu.
Vechi 03.02.2011, 09:38:10
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Implicit

"Deci ziua judecății asta este, ziua Fiului Omului care grăiește peste pământ pregătind pe credincioși întru venirea Sa: Cuvântul lui Dumnezeu. Altceva așteptați în zadar, căci atunci când va veni în trup din cer precum s-a ridicat nu va mai fi timp să faceți ceva și atunci va da sentință... atunci vom da cu capul de sentință deci nu mai este nimic de făcut și atunci pocăința de pe urmă ne va fi nu numai zadarnică ci durere veșnică... și este scris că dacă vine noaptea nimeni nu mai poate lucra, așa că cereți iertare și împăcați-vă cu frații și cu Dumnezeu până ce nu apune soarele, până ce nu trece ceasul că s-ar putea să uiți și ai să te trezești cu mii și sute de dușmani și pârâcioși ce te vor lovi fără cruțare acolo unde te va durea mai tare.

Deci asta este ziua, care curge din Dumnezeu în zilele noastre. Căci tot Cuvântul lui Dumnezeu va sta să te judece și să te măsoare și să te adeverească dacă ești născut din Adevăr asemenea Domnului Iisus Hristos. "

cat adevar in tot ce ai postat acum, de fapt!...Doamne ajuta!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A filosofa sau a crede? Seraphim7 Generalitati 38 18.07.2024 00:01:30
"Crede si nu cerceta!" ??? moro.d Despre Biserica Ortodoxa in general 20 03.09.2013 12:29:18
cauta cu inima si cu tot ce stii, nu cerceta cu ochii Man Teo Generalitati 15 15.08.2011 19:17:52
Cine nu crede in Dumnezeu ladyanda Generalitati 235 14.08.2011 14:08:26
Nevoia de a crede dorinastoica14 Pocainta 15 21.07.2009 12:41:01