![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Da tot eu.Felicitari parintilor tai pentru lipsa de educatie pe care ti-au dat-o si care se vede pe deplin in felul tau mahalagesc de exprimare.dar probabil ca nici ei nu-s mai breji decat tine.Stii cum se zice.Aschia nu sare departe de trunchi.
Astept injuraturi,"dreptcredincioaso"......hai nu te lasa...injura,baga...asa cum ai fost educata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt convinsa ca in loc sa dormi linistit, te-ai preocupat pentru aceasta lista. Eu, m-am odihnit bine, si cu aceasta ocazie, multumesc lui Dumnezeu, ca mi-a mai dat inca o data prilejul de a ma bucura de zorii diminetii in speranta ca aceasta zi, o voi folosi duhovniceste. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum sa stii ca genul tau de nervozitate poate avea multiple cauze,daca intelegi ce vrei ce zic....daca vrei sa stam de vb trimite-mi mesaj pe privat si eu o sa te ascult cu multa rabdare...numa' sa nu ma injuri cum ai obiceiul ca atunci nu iti mai raspund. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre cel careia ii place cearta, analizeaza-ti bine postarile. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre a te vindeca...nu cred ca am o asa mare putere ca sa te pot vindeca...recunosc asta..... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"dilema existentiala", un subiect discutat de multi (filozofi, teologi, etc.), dar inteles de putini. Eu, nu stiu, cat mai am de lucrat la aceasta "dilema existentiala", aparte scopul meu pe acest pamant, si anume MANTUIREA. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre manie 1* Precum apa adaugandu-se cate putin in foc schimba vapaia cu desavarsire, asa si lacrima plansului cu adevarat va stinge vapaia maniei si a iutimii. 2* Nemanierea este dorinta nesaturata de necinstire, precum in cei iubitori de slava desarta dorinta de lauda este nemarginita. Blandetea este starea nemiscata a sufletului, care ramane aceeasi in necinstiri ca si in laude. 3* Inceputul neminierii este tacerea buzelor in vremea tulburarii inimii; mijlocul este tacerea gandurilor in vremea tulburarii subtiri a sufletelor, iar sfarsitul este seninatatea implantata in suflarea vanturilor necurate. 4* Mania este izbucnirea urii ascunse, o continua reinnoire a amintirii unor ocari indurate mai demult. Mania este dorinta de a face rau celui ce ne-a suparat; este o patima foarte napraznica caci iutime se numeste fierberea si miscarea impotriva celui ce ne-a nedreptatit. Ea salbaticeste sufletul in fiecare zi, rapeste mai ales mintea de la rugaciune facand sa apara chipul celui ce ne-a suparat. 5* Nimic nu este atat de nepotrivit celor ce se nevoiesc decat tulburarea maniei. Pe cand intoarcerea la Dumnezeu are multa trebuinta de smerenie - mania este semnul unei mari mandrii. 6* Daca culmea blandetii este de a pastra linistea inimii fata de cel ce ne intarata, chiar cand este prezent, apoi desigur ca este culmea maniei a ne lupta si a ne salbatici cu vorbele si cu gesturile impotriva celui ce ne-a provocat o suparare, chiar si atunci cand suntem singuri. 7* Daca voiesti sa-l tamaduiesti pe altul scotandu-i paiul pacatului din ochi, sau mai degraba de crezi ca vrei, ia seama sa nu-l scoti cu barna in loc sa folosesti delicata penseta a chirurgului. Barna este cuvantul aspru, iar penseta - invatatura blanda si mustrarea indelung rabdatoare. Mustra-l sau cearta-l cu blandete, dar nu lovi; si chiar de-ar fi nevoie de asa ceva fa-o rar si nu prin tine insuti, ci prin cineva de care s-ar simti mai putin ranit: un parinte, un duhovhic, un invatator mai in varsta. 8* Sa privim cu luare aminte si vom vedea pe unii stapaniti de iutime practicand cu ardoare privegherea, postul si petrecerea in liniste; aceasta nu e de mirare caci scopul diavolului este acela de a indemna pe fiecare sa faptuiasca sub pretextul pocaintei lucruri care sporesc mania |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? | tigerAvalo9 | Generalitati | 53 | 30.08.2017 11:36:24 |
Despre parintele Cristian Pomohaci | mela me | Generalitati | 85 | 30.04.2013 18:51:43 |
A murit Cristian Paturca | antiecumenism | Generalitati | 43 | 26.01.2011 20:26:11 |
Cristian Pomohaci | maxx2000ro | Generalitati | 14 | 05.05.2010 13:54:24 |
Cristian pomohaci | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.07.2009 19:32:37 |
|