![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cozia,Pavel era pescar cand o sa fii tu ortodox :) Cei 4 evanghelisti nu erau langa Domnul?Brevetezi Biblia.Ioan se pare ca era ,,cel mai iubit".Faci misto de ce nu trebuie.Conform lui Anna ai o icoana care nu este pe stil ortodox.Ce surpriza :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aici insa este doar o atingere. La urma urmei atingere sau penetrare in rana cam tot pe acolo se situeaza. Tot cercetare RATIONALA se numeste! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar PAVEL NICI NU L-A CUNOSCUT PE HRISTOS! chiar nu inteleg ce-i cu tine? Nu-i nici un misto pe partea mea! Iar Ioan cel mai iubit NU ESTE EVANGHELISTUL IOAN! din nou nu inteleg de unde le inventezi? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Scotsman; 31.01.2011 at 22:54:58. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Omule trezirea ce-i cu tine? Unde vezi tu numele lui Pavel? Nu-mi vine sa cred ca tu care scrii pe forum prelegeri teze si tratate teologice de sute de pagini nu stii acest lucru CLAR CA BUNA ZIUA, ca Pavel nu a fost DISCIPOLUL LUI Iisus! ! ! Simon, zis Petru, și Andrei, fratele lui; Iacov, fiul lui Zebedei, și Ioan, fratele lui; Filip și Bartolomeu; Toma și Matei, vameșul; Iacov, fiul lui Alfeu, și Levi, zis și Tadeu; Simon Cananitul, și Iuda Iscarioteanul, cel care a vândut pe Iisus |
|
|||
|
|||
![]()
Cozia,ce ai scris mai sus?Zi cu voce tare.Pe cine ai trecut tu la ucenicii Mantuitorului si ce meserie i-ai atribuit?Ti-am subliniat ca sa vezi mai bine.Sau nu ai scris tu mai sus?
Last edited by Scotsman; 31.01.2011 at 23:12:05. |
|
|||
|
|||
![]()
Ah, da, PETRU am vrut sa spun nu Pavel
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce facem aici, chat room ?
B A C K O N T O P I C !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A filosofa sau a crede? | Seraphim7 | Generalitati | 38 | 18.07.2024 00:01:30 |
"Crede si nu cerceta!" ??? | moro.d | Despre Biserica Ortodoxa in general | 20 | 03.09.2013 12:29:18 |
cauta cu inima si cu tot ce stii, nu cerceta cu ochii | Man Teo | Generalitati | 15 | 15.08.2011 19:17:52 |
Cine nu crede in Dumnezeu | ladyanda | Generalitati | 235 | 14.08.2011 14:08:26 |
Nevoia de a crede | dorinastoica14 | Pocainta | 15 | 21.07.2009 12:41:01 |
|