![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
foarte mult conteaza tirajul si retururile. gandeste-te ca cei mai multi credinciosi prefera sa ia cartile de pe net, in loc sa le cumpere. ei nu se gandesc ca pe langa ilegalitate fac si un pacat: furtul. fura munca altora. pe net gasesti arhive cu sute de carti, recomandate chiar si pe acest forum. daca 50 sau 75% dintre cei care iau carti de pe net, le-ar cumpara, atunci editurile ar putea sa scada pretul, altfel ... ce scriu eu este o exolicatie, pot fi si altele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Toate cartile sunt costisitoare, in general. Umila, poti incerca sa citesti carti intr-o biblioteca publica, pentru care trebuie sa platesti o mica taxa anuala. Daca esti din Bucuresti, iti poti face permis gratuit la Biblioteca Nationala. La Biblioteca Central Universitara poti gasi aproape tot din ce ai enumerat tu. Observ ca si unele parohii au o biblioteca a lor. Pana la urma, ideea este sa le citim, nu sa le avem in casa, sa le punem pe rafturi si sa le stergem de praf.
La libraria Sophia din Bucuresti sunt si preturi promotionale. Incearca si pe la anticariate...
|
|||
|
|||
![]()
De ce sunt asa de scumpe cartile?
Ca sa nu le putem cumpara....:))))))) |
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunt (chiar așa de) scumpe cărțile, noi suntem tot mai săraci.
Problema ține și de numărul tot mai mic al cititorilor fapt care conduce la o restrângere a ofertei editoriale și chiar la închiderea unor case bune de editură. Ca să vă dovedesc că există și carte excelentă și nu neapărat foarte scumpă, aruncați o privire pe site-ul de mai jos: http://edituradeisis.ro/opencart/ind...tegory&path=35 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se mai dau și NT gratis, am primit unul la o mănăstire. La concursurile religioase se mai dau și cărți. Și totuși nu cred că nu se găsesc și cărți ieftine, deși nu eu le cumpăr, ca să știu bine, dar chiar și așa cred că există și cărți ieftine. Chiar dacă editurile au un profil religios, totuși nu lucrează călugări și măicuțe, care să poată răbda de foame cu lunile. La o editură lucrează mulți angajați, care trebuie să-și primească lefurile, angajați care chiar dacă sunt bisericoși, nu pot avea atâta putere de sacrificiu, să lucreze pe gratis. Sunt femei de serviciu, șoferii care livrează cărțile la magazine, editorii, șefii și alții care nu-mi vine în minte. Oricum sunt foarte mulți angajați. |
|
||||
|
||||
![]()
Trebuie sa mananca si gura la editura.
|
|||
|
|||
![]()
Sunt scumpe cartile , dar totusi se citeste.....
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cartile sfinte! | miti29 | Morala Crestina | 3 | 30.10.2011 17:37:10 |
Cartile penticostalilor | Neonila | Generalitati | 183 | 29.10.2010 23:55:46 |
Martiriu ortodox in zilele noastre - cuvintele nu sunt necesare | metanoia2 | Reguli in Biserica | 13 | 03.06.2010 19:18:46 |
CARTILE - Bucuria mea! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 24.02.2009 01:00:06 |
Un mesaj crestin ortodox catre ecumenisti! | ortodox4life | Generalitati | 0 | 17.10.2008 09:02:44 |
|