Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.01.2011, 16:20:23
Iosif77 Iosif77 is offline
Banned

Data înregistrării: 10.01.2011
Implicit

Ce cereti dumneavoastra Camy_d e prea greu.
Nu chinuiti bietii ortodocsi sa gaseasca 7 calitati protestantilor. Au gasit doua-trei. E deja mult. Prea mult. Parerea mea.

Eu as trece la domnul Colaps
Citat:
În prealabil postat de Bast-et Vezi mesajul
Ok, incep eu:
colaps/colaps3 este un rasist.
Domnul Colaps e un tip curajos (pe forum, nu stiu in viata reala) si plin de ravna pentru ortodoxie.
Vechi 30.01.2011, 16:23:01
o nestiutoare_
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iosif77 Vezi mesajul
Nu chinuiti bietii ortodocsi sa gaseasca 7 calitati protestantilor. Au gasit doua-trei. E deja mult. Prea mult. Parerea mea.

Domnul Colaps e un tip curajos (pe forum, nu stiu in viata reala) si plin de ravna pentru ortodoxie.
Colaps 3: ortodox devotat.
Protestantii,neoprotestantii: sunt oameni de treaba, te poti intelege cu ei...pana la un anumit punct.
Vechi 30.01.2011, 16:27:47
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

A patra "lauda" - fac ascultare si, in principiu, respect preceptele credintei lor gresite. De exemplu, daca ii pune cineva sa faca vreo treaba sambata, nu vor accepta, spunand ca e zi sfanta.

A cincea - se inmultesc foarte repede (ii convertesc pe multi rataciti si fac si multi copii)

A sasea - au o memorie buna, inregistreaza tot ce le spune pastorul lor si difuzeaza mai departe.

Cineva trebuie sa mai gaseasca o lauda, pentru ca eu de abia astept sa inceapa runda a doua si sa ii aducem apoi laude lui Colaps.
Vechi 30.01.2011, 16:29:36
o nestiutoare_
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
A patra "lauda" - fac ascultare si, in principiu, respect preceptele credintei lor gresite. De exemplu, daca ii pune cineva sa faca vreo treaba sambata, nu vor accepta, spunand ca e zi sfanta.

A cincea - se inmultesc foarte repede (ii convertesc pe multi rataciti si fac si multi copii)

A sasea - au o memorie buna, inregistreaza tot ce le spune pastorul lor si difuzeaza mai departe.

Cineva trebuie sa mai gaseasca o lauda, pentru ca eu de abia astept sa inceapa runda a doua si sa ii aducem apoi laude lui Colaps.
Eu am inceput runda a doua:D.
Nu chiar eu,...insa am continuat.
Vechi 30.01.2011, 16:32:33
VladCat
Guest

Implicit

a 7a : au grija de ai lor..mai multa ca noi
Vechi 30.01.2011, 16:42:49
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de VladCat Vezi mesajul
a 7a : au grija de ai lor..mai multa ca noi
spunem cine te opreste?,sa il anihilam.
Vechi 31.01.2011, 10:42:42
VladCat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
spunem cine te opreste?,sa il anihilam.
nu stiu ce vrei sa spui cu replica asta.

Nu vorbeam in mod special nici de mine, nici de cei de pe forum care cu mine au fost foarte de treaba cand am cerut ajutor, ci despre ortodoxi in general....si nu vorbeam de dragul de a insira defecte ale ortodoxilor ci dintr-un spirit constructiv si anume acela de a subilinia o calitate a protestantilor la care putem lucra si noi.

Pace si bucurie de la Domnul !
Vechi 01.02.2011, 14:28:15
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Wink

Citat:

Nu vorbeam in mod special nici de mine, nici de cei de pe forum care cu mine au fost foarte de treaba cand am cerut ajutor, ci despre ortodoxi in general....si nu vorbeam de dragul de a insira defecte ale ortodoxilor ci dintr-un spirit constructiv si anume acela de a subilinia o calitate a protestantilor la care putem lucra si noi.

Lasa-l , nu se gandea la tine, cred ca era intr-o pauza de vanat "eretici" si se credea inchizitor! In rest e baiat bun....
Vechi 01.02.2011, 19:53:19
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:

si eu ce am zis? nu ne opreste nimeni,ca de o face e vai de cozonacul lui.
Vechi 30.01.2011, 16:32:50
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iosif77 Vezi mesajul

nu stiu sigur daca vorbesti serios dar ai dreptate.
Subiect închis